“Meget god mat”
Anmeldelse av Ristorante Il Gusto

Ristorante Il Gusto
Vurdert som nr. 11 av 94 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mørt og godt kjøtt,vi spiste spekalv. Upåklagelig service,alle var innom bordet for å høre om alt var bra. Anbefales på det varmeste! Vi kommer tilbake!

Takk, Connielehn
lindajd81, Manager på Ristorante Il Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Thank you very much for your lovely review! It was our pleasure to welcome you! See you next time
Fabrizio Pennisi (chef & owner Il Gusto)

Anmeldt 23. januar 2019

Har registert nyåpning av restaurant og vi bestemte oss å prøve. Lokalene er nyoppusset og fine, men ingen lyddempende tiltak som tilsier sjenerende akustikk støy både fra kjøkken og restaurant. I tillegg er det svært skarpt lyssetning i hele lokalet som er svært generende. Anbefaler eier å montere gardiner for lyddemping og justere lyssettingen Dyktige kelnere og kjøkken T

Maten var helt OK men ikke direkte imponert, pasta med skjell var helt uten smak, kjøtt var bra om det virket som at kjøttet var hurtig opptint i micro oven.

Måltidet blir forholdsvis kostbart når det koster 3 euro for alt som kommer i tillegg til hovedretten, dvs poteter, brød, etc. 5 euro for en flaske italiensk flaske vann er for dyrt. Vi bor der over vinteren og skal nok prøve igjen for å se om vi ikke var direkte uheldige denne kvelden vi besøkte resturanten

Takk, kjellle
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Absolut fabulose !!! We loved every minutt er stayed there. The food was amazing with true taste, homemade pasta, treuffel and meat dishes you want to go back for. Small restaurant with a true Italian family atmosphere. Go there !!!

Her må de gå. Fantastisk god mat og ein atmosfære. Du føler at du er i Italia når du er der. Maten er vakker og nydeleg!! Me skal tilbake. Eg hadde carpaccio til forrett og tangolini med trøffelkremsaus. Eg og desverre opp maten før eg kom på at eg måtte ta bilde!!! Må opplevast!!

Takk, tonje T
lindajd81, Manager på Ristorante Il Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Thank you very much for your amazing review🙏🏼

Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig hjemmelaget pasta. Eieren spilt3 gitar og sang flotte sanger. Maten var fantastisk. Vi kommer tilbake 😍

Takk, WilhelmT14

Thank you for your 5 bubble review🙏🏼

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Denne restauranten kan absolutt anbefales. Vi spiste to forskjellige sorters pasta retter og begge var fantastiske.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 193fredrikb
lindajd81, Manager på Ristorante Il Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018

Thank you very much for your 5 bubble review!!

Reisende som så på Ristorante Il Gusto, så også på

Har du vært i Ristorante Il Gusto? Del dine erfaringer!