“Middag”
Anmeldelse av Ristorante Il Gusto

Ristorante Il Gusto
Vurdert som nr. 10 av 93 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Da fant vi en super restaurant. Topp mat og veldig koselig med gitar og sang ved bordet. Føler du er på ferie. Akkurat en slik restaurant vi savnet på øya. Har prøvd pasta og kjøtt retter, ja takk begge deler 😊

1  Takk, W8590MIerika
IlGustoArguineguin, General Manager på Ristorante Il Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Thank you so much for your amazing review! We really appreciate it. Hope to see you soon!

Anmeldt 13. mars 2020 via mobile enheter

Vi hadde en helt utrolig god lunsj. Alt er hjemmelaget, ferskt og smaker fantastisk. Barn og voksne koste seg. Hyggelig service. Kommer tilbake neste år!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 64christofferr
Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Bra mat og fin musikalsk underholdning bra service og atmosfære. Bra beliggenhet. Bra vin utvalg og.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 97josteinj
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Vi har feriert i Arguineguin siden tidlig 90 tall og følgelig spist mange måltider her på svært mange restauranter. Vi var i dag/kveld 3 stykker som spiste her på Il Gusto. Det ble en svært fin matopplevelse. Ikke alt for stor meny, men fint komponert. Hovedvekt på syd- Italiensk og middelhavsmat. Godt vinkart. Vi spiste forskjellige retter.Alt nydelig tilberedt. Anbefaler både fiskesuppe med hummer, Angus Entrecote, og Pastarettene. Fint lokale, musikk ved bordene. Profesjonelle og hyggelige kelnere. Her får du veiledning og informasjon om de enkelte rettene. Kort sagt. Dette er en restaurant med en gjennomført kvalitet over vanlig turistnivå. Litt dyrere,men et er værd hver en euro ekstra. Absolutt en plass som jeg anbefaler på det sterkeste for en gastronomisk opplevelse

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, r0ald0vidi
Anmeldt 18. februar 2020

Herlig atmosfære,fantastisk mat. Ikke så enorme mye å velge i. Litt dyrt men verdt det. God service. 5 stjerner fra oss. Blir nok å gå innom ved en annen anledning.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, HegeJ151

Reisende som så på Ristorante Il Gusto, så også på

Har du vært i Ristorante Il Gusto? Del dine erfaringer!