“Nydelig sjømat i enkel fisketaverna”
Anmeldelse av Cofradia De Pescadores

Cofradia De Pescadores
Vurdert som nr. 23 av 93 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 24. november 2023 via mobile enheter

Jeg spiste grillede blåskjell som var nydelig. Som hovedrett hadde jeg stekt «salema» med canaripoteter som også var meget velsmakende. God espresso har de også. God service ved 15-tiden, hyggelige kelnere.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Saturday14th

Anmeldt 18. mars 2023 via mobile enheter

Vi prøvde denne fiskerestauranten pga en begeistret anbefaling. Men vi ble skuffet.
Stedet er trist innredet, servicen er halvhjertet og overraskende nok er maten heller ikke overbevisende.
Vi spiste reker i hvitløksolje, og de var tørre og litt seige. Den dårligste utgaven i løpet av dette oppholdet på GC. Etterpå spiste vi 2 fiskeretter som begge manglet en interessert kokk. Lite smak og ingen finesse.
Når prisen på dette var helt på det gjennomsnittlige ser vi ingen grunn til å komme igjen.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, olejohsh
Anmeldt 25. mai 2022

Via kjente ble vi anbefalt denne fiskerestauranten og vi bestemte oss for å prøve. Hvilken matopplevelse!! Vi er spesielt glad i fisk og vi valgte grillet smørflyndre. Det tok riktignok litt tid - men når maten skal tillages tar det automatisk litt tid. Dette er ikke noe gatekjøkken. Da maten kom fikk vi servert verdens flotteste smørflyndre. lekkert tilbedret og hvilken smak! Fiskekjøttet var saftig og smakfullt og vi ble mette av bare fiskekjøttet. Potetene ble mest for pynt. Det var masse annet på menyen, som vi skal prøve neste gang vi reiser hit - og jeg gleder meg allerede. Anbefales selv om fasilitetene som stoler og bord med vegger og tak var noe enkelt. Maten veide opp for det enkle.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Per741
Anmeldt 18. desember 2021 via mobile enheter

Minimalistisk mat, dog med noe spansk sjarm. Servicen var dårlig da vi ventet lenge på å få bestille, og ble deretter ikke fulgt opp av servitørene, og måtte be om alt annet selv. Maten var veldig enkelt anrettet og kom helt uten grønnsaker. Alt i alt ikke veldig fornøyd med besøket.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, 394synned
Anmeldt 20. februar 2020

4 venner som spiste lunchretter. Rekecocktail, tapas og reker i hvitløksolje. Grei servering, maten spesielt rekene i helt topp, manglet spenst og snert. Ikke så mye annet å si om dette stedet hvor maten ikke var på den kvaliteten prisen tilsa.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Bjørn H

Reisende som så på Cofradia De Pescadores, så også på

Har du vært i Cofradia De Pescadores? Del dine erfaringer!