Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fine dykk, med flink guide.

Hadde to fine dykk i en hyggelig bukt, rett nord for hovedflyplassen. Hadde en flink og profesjonel... les mer

Anmeldt 29. mars 2018
Johan F
via mobile enheter
Dykkeskolen der vi trives best!

Dette var vårt tredje besøk hos DAGC. Guttene våre på 11 og 9 år gjorde «bubble maker» og fikk for... les mer

Anmeldt 14. januar 2018
mariannelinder
,
Kabelvåg, Norge
via mobile enheter
Les alle 285 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 54,18
Mer informasjon
fra USD 93,98
Mer informasjon
fra USD 43,12
Mer informasjon
fra USD 16,58
Mer informasjon
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
267
14
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
267
14
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 285 anmeldelser
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Hadde to fine dykk i en hyggelig bukt, rett nord for hovedflyplassen. Hadde en flink og profesjonel guide som kunne mye om hva vi skulle få se. Dykkerutstyret var godt vedlikeholdt.
Plassen vi var på hadde enkel vanskelighetsgrad, så veldig fin for de uten for mye erfaring.
Hadde jeg hatt tid til flere dykk skulle jeg gjerne ha brukt dette senteret på nytt, men da spurt etter en mer krevende plass

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Johan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Dette var vårt tredje besøk hos DAGC. Guttene våre på 11 og 9 år gjorde «bubble maker» og fikk for første gang oppleve magien ved å puste under vann. Instruktør Nachos tok seg god tid med å forklare alt, og guttene hadde en fantastisk opplevelse i bassenget! De var lenge nedi dypet av bassenget, lekte forskjellige leker og løste oppgaver. Trygt og proft instruert, flotte fasiliteter og bra utstyr. Neste gang vi kommer skal vi dykke i havet med hele gjengen! Superartig, trygt, anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: januar 2018
1  Takk, mariannelinder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2017 via mobile enheter

Vi tok Padi Open Water her over tre dager, og har BARE positive ting å si om dykkesenteret! De har eget basseng, og Matt som instruerte oss var meget profesjonell, tålmodig og tydelig hele tiden. Vil anbefale å ta teorien på nett på forhånd da det er slitsomt å dykke i mange timer. Vi er glade for at vi heller kunne gå ut og hygge oss om kveldene.

Dato for opplevelse: november 2017
1  Takk, Jokmok92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2017

Kjempekoselige og seriøse instruktører, høyt fokus på sikkerhet og trygghet i vann. Lena var en god leder i havet og flink til å lære oss alt som skulle læres i bassenget før turen. Alle har vært veldig oppmerksomme og hjelpsomme hele veien.
En spesiell takk til Simon som var tålmodig og flink da jeg ble redd i havet. Vær trygg på at dette er mennesker som ser deg, og som gjør alt for at du skal ha en god opplevelse rundt dykkingen. Koselig gjeng som man ikke har lyst til å forlate med det første. Hit kommer vi gjerne igjen!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, karlnilsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Matthew A, Owner på Nautico Dive Academy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2017
Google-oversetting

Hi Karl,

Thank you very much for the great review. I am really pleased you enjoyed your experience at Dive Academy and we hope you can come and visit us again. Enjoy the rest of your holiday.

DAGC Dive Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2017 via mobile enheter

Har tatt OW, AOW og NITROX kurs her samt dykket flere ganger med gjengen på dive academy.
Flinke instruktører og divemastere. Høy fokus på sikkerhet, og bra utstyr.
De kjører rundt og dykker på de kjempefine dykkemålene rundt på gran canaria.
Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, Runar G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser