Stig F
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. apr. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Maribel Müller, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. apr. 2024
Dear client,

Thank you for your feedback.
We are really sorry to read about the incidence with your daughter and we offer you to contact directly with us to clarify what had happened during your stay.
We apologize about not meeting your expectations and will be at your entire disposal for further requests.
0.7 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
0.7 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
0.5 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
1.0 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
View from room
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
1.9 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Vistas desde solarium y alrededores
1.5 km fra Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Se flere hoteller i Arguineguin
1 553
1 553
Anmeldt 30. januar 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell og betjening. God buffet om kvelden. God frokost. Trivelig polo-bar. Rent og pent. Begynner å bære preg av litt slitasje her og der, men det er bagateller. Og heldigvis slipper vi klientellet som går ut om natten for å legge håndkle på solsenga. Kommer igjen.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, staroe
Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

Dear Staroe,
Thank you very much for your recent stay at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for answering our survey. It's wonderful to read that you enjoyed and had a relaxing time, we try to deliver memorable moments to our guests. Our whole team will be pleased to welcome you again on your next holiday. Best regards,

Anmeldt 7. desember 2023

Meget fornøyd med hotellet, basseng og området. Flott leilighet - stor plass. Hyggelig betjening og service sto i fokus. Buffe hadde vi heldigvis bare en kveld og det fristet ikke til gjentagelse- var kjedelig. Frokost buffe var meget bra.
Savnet parasoll på terassen.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, IreneP2707
Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Dear Irene,
First of all, we want to thank you for your recent stay with us and for taking part in our survey. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu we thank you for your feedback, guest feed backs are of major importance in order for us to keep on improving our level of service. We would be very grateful should you be deciding to come back. Kind regards,

Anmeldt 30. mars 2023 via mobile enheter

Fantastisk service fra første sekund. Du blir møtt av servicevennlig betjening som tar bagasjen din mens du sjekker inn. Fikk tilbud om velkomstdrink.

Hotellrommet et godt med meget gode senger. Rommet vi fikk hadde senger fra jensen beds, og var svært komfortable.

Uteområdet er fantastisk, og virkelig noe i en helt egen klasse. Enten du vil ligge ved bassengkanten, ligge i en hage eller aktiviteter som tennis, biliard eller lignende. Poolbar gir gode drinker, og serverer deg ved solsengen.

Rommet har god aircondition, og rengjøring hver dag. Tv hadde chromcast.

Frokosten er god, med mulighet for mat på bestilling.

Av det negative, om man kan si det er at buffetresturanten nok er noe overpriset etter min smak. Koster 30 euro pr dag, pr person uten drikke. For den prisen får man veldig mye annet god mat i området, deriblant i husets egne topprestaurant.

Noen har skriver at det er dårlig renhold, men det er nok at man ikke kan se forskjell på slitasje og renhold. De vasker fellesarealene/bassenget hver kveld og hver morgen. Rommet vaskes hver dag. Badekaret har enkelte steder hvor det kan se ut som om det er dårlig vasket, men er slitasje og ikke skitt.

Hotellrommet og suiten er en leilighet som eies av andre. Leiligheten består av en suite og et hotellrom, og balkongen deles med en «rullevegg». Vi hadde ikke naboer, så det gikk fint for oss. Synd vi ikke får benytte solskjerming som er montert, og litt uheldig med at vi fikk er av svært få rom uten boblebad på terrassen. Det er vanskelig ved slike former for hotelldrift hvor privatpersoner eier rommene selv, og har avtale med hotellet.

Alt i alt en super opplevelse, og vi returnerer garantert!

Takk, H6242ZB
Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2023

Dear Guest,
It is very positive to read that you had such a good stay at the hotel, your compliments make us feel very happy. We must say your post is absolutely awesome! Thank you very much for taking the time to write it and give such a detailed explanation of your getaway. We will share your kind words with all our staff, because receiving such a great review make us work hard every day to delight guests like you. On the other hand, we have taken note of your comments and will shared these with our management team so that they can by valued and we looked for the necessary improvements. We thank you for your feedback, because it helps us constantly to improve our service. Do not hesitate to visit us again. It will be our pleasure to welcome you again. Kind regards,

Anmeldt 19. mars 2023

Lekkert hotel, flotte rom og god mat. Hotellet oppfyllte alle våre forventninger. Vi reiste 4 sammen og fikk en flott leilighet på 108 kvadrat meter og en diger terasse. Hyggelig personale og rent og pent.

Takk, Berit N
Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2023

Dear Berit,
Thank you very much for being our guest at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for taking your time to rate us and share your comments. It´ s great to know that you enjoyed your visit, specially thanks to our friendly staff, offering the best service in our lovely resort. We are looking forward to welcome you again on your next trip. Kind regards,

Anmeldt 17. mars 2023

Hyggelig velkomst med liten drink og flink personale. Fint hotell med nydelig utsikt fra balkong og bassengområde. Ikke noe problem å få solstol langs bassengkanten. Hyggelige ansatte og pene fellesområder. Både treningsrom og spa, litt lite fasiliteter på treningsrom, men nok for en ferie. I tillegg smart-tv på rommene, stort pluss. Fjernkontrollen funket ikke ved ankomst, men fikk ny da vi kontaktet resepsjon. Kort vei til strand. Ikke veldig imponert over rengjøring på rom, dessverre. Forventer mer av 5 stjerner. Det var støvete på gulv ved ankomst, flekker på sengetøyet og da håndklær ble skiftet ut fikk vi ikke tilbake samme antall. Manglet kluter og små håndklær flere dager. Det ble heller ikke fylt på toalettpapir ene dagen det var tomt. Resepsjonen var dog lett å få tak i og de leverte nytt med en gang man ba om det.

Takk, O492950

Dear Guest,
Thank you very much for choosing our resort to spend your holidays. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us. On the other hand, we will share the information provided with our housekeeping department so that what happened can be checked and the necessary improvements and solutions can be found. Our whole team will be pleased if you give us the opportunity to welcome you again on your next holiday. Best regards