“God mat, trivelig sted. ”

Taste Bistro Gran Canaria
Vurdert som nr. 18 av 91 Restauranter i Arguineguin
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 18. desember 2023 via mobile enheter

Jeg kom sammen med kona for en middag, mandag 18/12. Litt småtrøbbel med strøm og diverse, som gjorde at betjeningen kom litt "ut av det".
Vi måtte vente litt på maten, men alt vi spiste smakte meget bra - og betjeningen var veldig hyggelige.
Største minuset var en svensk gjeng med 6 personer på nabobordet, som var misfornøyd med det meste, klagde på alt - og skapte generelt dårlig stemning rundt seg.
Det er ikke alltid man er like stolt over skandinaver man treffer på ferie i utlandet!

Vi kommer tilbake. 😊

Dato for besøk: desember 2023
Takk, andreasb572

Anmeldt 24. juli 2023

Bestilte Le Boeuf til 25 euro. En stor Victoria Lager til 3.5 euro. Bestilte med litt av alle sauser, feriens beste bernaise, en smakfull rødvinssaus og noe hvitløk kryddersmør. Nydelig mat. Flink kjøkkensjef fra Italia og kokker fra forskjellige nasjoner. Kjøkkensjef var god å dirigere. Maten kom fort. Hyggelig svensk servitrise som var flink med barna.

Vel og merke: Det er to restauranter her, de har samme eiger men forskjellig kjøkken. Min anmeldelse er fra Taste Bistro og ikke "Its all about taste" som ligger rundt bistro. Bistro er i hovedhuset.

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, 615endrel
Anmeldt 28. mars 2023

Utsøkt mat og hyggelig betjening. Litt ventetid da vi var her midt i rush på en tirsdag med marked. Anbefales.

Takk, Hanne-Lene O
Anmeldt 3. mars 2023 via mobile enheter

Jeg vil gjerne dele min opplevelse på Tripadvisor etter å ha besøkt denne restauranten. Vi bestilte en hamburgere og jeg må si at de var virkelig fantastiske! Saftige og smakfulle på alle måter. Men, selv om maten var topp, må jeg innrømme at servicen var litt skuffende. Vi måtte vente en stund for å få bestille og for å få maten vår. Likevel, beliggenheten er flott og restauranten virket veldig populær. Vi var der til lunsj og alt i alt var maten så god at det gjorde opp for litt tregere service. Jeg vurderte å trekke ned litt på servicen, men maten var så god at jeg må gi en toppscore. Jeg vil absolutt anbefale å besøke denne restauranten på grunn av den deilige maten og den fine beliggenheten. Anbefales.

Takk, Gullfuglen
Anders E, Ägare på Taste Bistro Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2023

Tack för er recension. Vi är glada för att ni uppskattar vår mat! Ledsen för att det var lite väntetider men det beror lite på dag och tid och hur många som kommer samtidigt. På Tisdagar är det alltid längre väntan då det är marknadsdag men det givetvis ske andra dagar också. Vi kommer aldrig att bli en snabb restaurant då vi lagar all mat från grunden och enligt principen ”cook from order” dvs de lagar maten när ni beställer. Som sagt vi är glada över att ni berömmer vår mat som ändå är det viktigaste.

Anmeldt 3. mars 2023 via mobile enheter

Når vi besøkte Taste Mason (sist vinteren 2018) var dette en restaurant i særklasse! Nydelig mat, og en betjening som både anbefalte og håndterte vin og champagne på en god måte. Vi spiste lunsj der først og ble hverken imponert eller skuffet - det var midt på treet men nydelig champagne og hyggelig betjening som i tillegg åpnet kjøkkenet litt tidligere veide opplevelsen til det positive.
Noen dager senere (en torsdag) bestemte vi oss for å gå for en middag her (husk at dette var favorittplassen vår i flere år frem til 2018!) men dette ble en stor skuffelse. Vi bestilte samme rett (Fish "En Papillote"). Det var ingen ting å utsette på kvaliteten men maten var dårlig komponert og grønnsakene var smakløse. Hele måltidet var smakløst, og hverken sitron eller ratatouille var å se. Vi ble heldigvis anbefalt en nydelig vin til (Analivia verdejo virus 2021) som reddet kvelden. Vi ankom midt i prime time (19:45) og ble for det meste oversett og fikk liten oppmerksomhet annet enn ved serving og til slutt bordrydding som for oss er helt greit. Vi ønsket mer informasjon om vinen og hvorfor restauranten velger nettopp denne til denne retten og lignende.

Under middagen var det en dyktig gitarist som opptrådte men det oppleves for oss som upassende under middagen, og volumet var overdøvende der vi satt at det ble vanskelig å holde en samtale mellom oss to på bordet.

Dagens Champagne var nydelig både til lunsj og middag når vi var der og ble servert med vinkjøler og i gode glass.

Dessverre har Taste Mason for oss gått fra å være en intim restaurant med høy kvalitet til en mer «sydensjappe» slik som veldig mange andre plasser i Arguineguin og Gran Canaria. Vi har nok dessverre spist og drukket her for siste gang.

Takk, Kamilla H

Hej, vad tråkigt att ki i te tycker om vår Bistro men men ni får inte blanda ihop den med Taste Meson! Vi har fortfarande den restaurangen och koncept där vi alltid har legat. Vår bistro är ett komplement till vår smakrestaurang som har helt annan meny och koncept. Bistron är lite ”enklare” och har också musik som en del av konceptet. Hade ni gått på Taste Gran Canaria brevid, hade ni nog känt igen er. Som sagt tråkigt att ni inte gillade det vi gör och jag skall prata med köket och säkerställa att den är som det skall. Jag hoppas att få se er på vår huvudrestaurang som även är vår vinrrestaurang där vi fortfarande ha flera hundra viner på glas vilket inte är tanken med vår nya Bistro 😉

Reisende som så på Taste Bistro Gran Canaria, så også på

Har du vært i Taste Bistro Gran Canaria? Del dine erfaringer!