“Dårlig opplegg for bordbestilling?”

Taste Bistro Gran Canaria
Vurdert som nr. 17 av 92 Restauranter i Arguineguin
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 5 uker siden via mobile enheter

Hvis det kun var maten som skulle bedømmes, hadde det blitt full pott. Jeg ringte restauranten for noen dager sider for å bestille bord, og en automatisk stemme henviste til deres nettside for å gjøre dette. Jeg så gjorde, og det gikk veldig greit. Fikk e-mail med bekreftelse, og påminnelse dagen før vi skulle dit. Men, når vi 5 da troppet opp fant de ikke bestillingen, og påsto at jeg hadde bestilt på restauranten ved siden av, også Taste, men en Gourmet restaurant. Flere ganger ble dette påstått, men heldigvis hadde jeg mailene jeg hadde mottatt. Så da ble forklaringen at de ikke forsto hva som hadde skjedd, at bestillingen måtte ha falt ut. De fant bord til oss, men jammen tok det tid før maten ble servert. Og før maten kom på bordet fikk jeg mail fra Taste Bistro med spørsmål om hvordan besøket hadde vært. Middagene var perfekte, både biffene, kyllingburger. Vi ville også ha dessert, og det fikk vi også omsider. Den sitron desserten som 3 av oss hadde bestilt viste seg å være utsolgt, og ble så omgjort til Crème Brulle, i tillegg til den ene som allerede var bestilt. Men, når desserten kom fikk vi kun 2… Og det tok sin tid å få de siste.
Regningen kom fort når vi ba om den. 🤩

Dato for besøk: desember 2024
Takk, esthermarief_raask
Anders Eibladh, Ägare på Taste Bistro Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Tack för ert omdöme. Först och främst är jag glad över att ni tycker att maten ör god! Att vissa rätter tar slut ibland kan tyvärr hända då vi jobbar med färska råvaror och alltid tillagat från grunden men att ni inte fick in de desserter ni ersatte dem med samtidigt är givetvis ett fel från oss och det ber jag om ursäkt för! Det som förbryllar mig är hur en bokning i vårt boknings system kan försvinna. Vi arbetar med ett externt bokningssystem som är ett väldigt stort system och används av tusentals restauranger så jag skulle väldigt gärna få en återkoppling från er för att reda ut vad som hänt då vi självklart måste kunna lita på vårt bokningssystem. Jag skulle vara oerhört tacksam om ni kunde skicka de bekräftelser ni fått till anders@tastecanarias.es så att vi får reda ut med vår leverantör vad som kan ha hänt. Jag har försökt att söka efter reservationen men har inte så mycket att gå på så jag skulle uppskatta om ni ville vara så vänliga att hjälpa oss med det. Än en gång, jag är ledsen för det inträffade och hoppas att ni förstår vår förvirring när det inte finns något alls i vårt system. Tyvärr fungerar inte alltid tekniken som man vill och förväntar sig.

Anmeldt 9. desember 2024 via mobile enheter

Amazing burger og veldig hyggelig betjening. Var en del folk da jeg var der, men fikk raskt kontakt og menyen kom.
Etter jeg fikk bestilt, kom drikken med engang og det tok ikke veldig lang tid før burgeren heller kom. Hadde Cheese cheese og den var himmelsk god. Ved siden av hadde jeg noen spicy poteter (husker ikke navnet) men bestill det istedenfor pommes frites. Ikke for sterke, men masse god smak. I tillegg var ølprisen helt ok. Hit skal jeg tilbake for det var noe stolthet i den burgeren

Dato for besøk: desember 2024
Takk, Andreas J
Anmeldt 24. november 2024 via mobile enheter

All maten vi bestilte var veldig god, en fikk en entrecote som var rå, men den ordnet de raskt opp i så det var greit. Men servicen…… Det var nok servitører der men de løp rundt som hodeløse høns. Snakket litt belærende og veldig høyt. Ventetiden fra vi satt oss til vi fikk bestilt var sekunder fra vi reiste oss og gikk. Synd med den beliggenheten og gode maten.

Dato for besøk: november 2024
1  Takk, Mariann A
Anmeldt 21. november 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig mottagelse, fin meny og vi ville spise tidlig middag og valgte dagens fisk. Deilig, men selvsagt, man må kunne spise en hel fisk.
Vi hadde spasert fra PR og var veldig tørste. Vann og øl var perfekt.

Dato for besøk: november 2024
Takk, Gerd Jenny A
Anmeldt 19. oktober 2024 via mobile enheter

En fantastisk utsikt, hyggelig betjening særlig innledningsvis, god smak på vel tillaget biff og de seigeste kjøttstykkene vi har spist. Som SMAKTE godt, men som var meget dårlig kvalitet.
Kelneren lyttet høflig, beklaget at kjøttet var seigt og spurte så om vi ville kjøpe en dessert. Etter en forhandling skulle vi få en dessert på deling.
Trist at et ellers så bra sted ikke sørger for å ha bedre råvarer.
Nice place, but DO NOT ORDER THE BEEF, unless you have a very sharp knife

Dato for besøk: oktober 2024
1  Takk, GeirS145
Anders Eibladh, Ägare på Taste Bistro Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2024

Tack för er ärliga recension! Jag är uppriktigt ledsen om ert kött var segt! Tyvärr är det ibland svårt att se på en köttbit om den är seg. Jag hoppas verkligen att ni sade till direkt när ni fick den för då skall de byta ut den direkt! Det är viktigt för oss att få den feedbacken direkt så att vi kan sortera bort den råvaran. Vi arbetar verkligen med högkvalitativa råvaror men det kan tyvärr hända med de råvarorna också men självklar byter vi ut den i så fall! Säger man till efter man har ätit upp så är det dock svårt att göra så mycket åt det. Jag hoppas att desserten ni fick som kompensation smakade bra i alla fall. Som sagt, tråkigt att ni inte blev nöjda och är uppriktigt glad över er feedback så att vi kan förbättra oss!

Reisende som så på Taste Bistro Gran Canaria, så også på

Har du vært i Taste Bistro Gran Canaria? Del dine erfaringer!