“God beliggenhet med god mat”
Anmeldelse av B-ONE COSTA ALEGRE

B-ONE COSTA ALEGRE
Bestill bord
ons. 11.9.
20:00
Vurdert som nr. 28 av 91 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Hyggelig personale som var serviceinnstilt. Vi bestilte Classic hamburger og blåskjell, chips. Hamburgeren var saftig og god med mye god smak. Blåskjellene var en forrett, savnet brød til, men burde kanskje bestilt det som tillegg. Flott lunsjplass!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, bjornta

Anmeldt 27. april 2023 via mobile enheter

De ansatte ønsket oss varmt velkommen og brukte mye energi på å få oss inn i restauranten. Allerede der blinket varsellampene, men med sultne barn lot vi oss overtale. Så fort vi var innenfor ble vi delvis glemt; maten kom, men ikke sidesetten.. Aldri har jeg fått en så tørr kylling med minimalt med tilbehør. Kun noen kjipe ruccula-blader og litt tomat på toppen. Pommes frites måtte jeg kjøpe ved siden av, og til og med den var kjip – vassen og ekkel.
Barnets pasta bolognese var tørre pasta penne med en rød pastasaus uten kjøtt, absolutt ingen bolognese. Dyrt var det også! Kommer aldri til å dra tilbake, og kommer aldri til å anbefale noen det heller. Ikke verdt det!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Kristinehn
Anmeldt 27. april 2023 via mobile enheter

Meget god mat og service🙏hygglig med saxofonist og en fantastisk beliggenhet. Ligger på strandpromedaden mellom Anfi Del Mar og Arguineguin, rett utenfor Hotel Dorado Beach.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Elin June S
Anmeldt 17. mars 2023

Veldig god mat og flott beliggenhet. Høye priser og dårlig service. Servitørene var ikke tilstedeværende. Det virket ikke som servitører hadde faste bord.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Trinetell
Anmeldt 1 uke siden

Dato for besøk: august 2024

Reisende som så på B-ONE COSTA ALEGRE, så også på

Har du vært i B-ONE COSTA ALEGRE? Del dine erfaringer!