Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tone H
Sunndal, Norge
Anmeldelse av Marina Elite
3,0 av 5 boblerAnmeldt 26. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 4 599
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 4 608
  • Booking.com
    kr 4 613
  • Expedia.com
    kr 4 608
1.1 km fra Marina Elite
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 925
  • StayForLong
  • Vio.com
    kr 2 929
  • Agoda.com
    kr 2 929
1.8 km fra Marina Elite
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 498
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 2 501
2.8 km fra Marina Elite
    2.8 km fra Marina Elite
    • ZenHotels.com
    • Agoda.com
    2.8 km fra Marina Elite
    kr 5 766
    kr 5 498
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    Go to your Happy Price
    • Expedia.com
      kr 5 752
    • Hotels.com
      kr 5 766
    • Booking.com
      kr 5 498
    3.4 km fra Marina Elite
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    1.1 km fra Marina Elite
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Se flere hoteller i Arguineguin
    Anmeldelser (1 065)
    Filtrer anmeldelser
    1 067 resultater
    Vurdering fra reisende
    185
    316
    260
    140
    166
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    185
    316
    260
    140
    166
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1924 av 1 067 anmeldelser
    Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

    Marina Elite har fin beliggenhet for oss som liker å gå turer i fjellet rett innenfor. Fredelig og rolig plass med kort avstand til Anfi-stranden. Trappene til øvre område ga oss god trim. Vi koste oss på balkongen med god utsikt. I sengene var det splitter nye madrasser, kjempegode. To fine bassengområder med god plass nå i desember. All inclusive: bra frokost, grei lunsj, dårlig middag. Rent og pent overalt, hyggelig personale og beste sangriaen på Beach bar. Synd de ikke får til en strand ved hotellet.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, britelink2015
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

    Kom sent på natten og innsjekking gikk raskt og greit. Vi hadde fått rom i en "liten landsby" ca 250 meter opp en brått vei unna resepsjonen. Måtte slepe de tunge koffertene opp flere trapper da det ikke var andre alternativer enn å faktisk slepe seg opp alle trappene utendørs..
    Rommet kan kalles litt under ok, ok om du kun trenger en seng å sove i for natten. Badet var riktig kvalmt og ingen i reisefølget klarte å ta "dusjutfordring" de 2 dagene vi var der...knapt å gå på do..
    Aircondition fungerte bra da 😂
    På kvelden når mørket kom ved 2130 tiden kan du bare glemme å bruke balkongen for småprat. Flaggermusene kommer inn som torpedoer over hodene, ekkelt i og med at du kun hører dem i mørket før de sveiper over hodet 😱 ,- og inne er det ikke hyggelig å sitte, så da er det bare å legge seg tidlig i sengene som gir "ondter" der du aldri har kjent "ondter" før.
    All inclusive var dørgende kjedelig. Den samme maten hver dag til frokost. Samme mat til lunsj og middag hver dag. Er du allergiker og ikke tåler hvete eller fisk kan du spise ost, grønnsaker og tørre eller rå kyllingbryst.
    Svømmebassengene var små, og du må ut å gå for å finne de når du får rom med havutsikt slik som oss. Lite innbydende område.
    Angående rommene kan det hende at rom i samme hus som resepsjonen er bedre? Det kunne se slik ut fra utsiden 😆

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    3  Takk, elisabethh267
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 18. mars 2018 via mobile enheter

    Har akkurat kommet hjem fra 1 ukes opphold på Marina Elite. Flott hotell, god mat, bra rengjøring og hyggelig betjening.
    Eneste minus er å ha rom med havutsikt på selve hotell bygningen, mye støy fra havet. Vi bodde oppe med basseng nr2,hadde leilighet med havutsikt. Mange trapper, men det var bare god trim.
    Kan anbefale dette hotellet.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    3  Takk, torstein k
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 7. mars 2018

    Har bodd på Marina Elite (Balito) i 12 år. Har alltid likt meg der, men nå er det slutt. Fra i år må alle ha all inclusive, og det passer ikke når man skal bo der 6 uker.
    Maten er for så vidt grei, men stort sett det samme i 6 uker. Nei og atter nei.
    Kjøttet er et kapitel for seg. Seigt lammekjøtt, som strikk, oksekjøtt stort sett det samme. Svin og kylling bra.
    Leilighetene er store og romslige, renhold svært bra. Mye varmt vann. Alt kjøkkenutstyr er fjernet!!
    Vil savne Tony og Victor i resepsjonen. De er topp!!
    ME ligger svart fint ti,l lett adkomst med både buss og drosje. Kort vei til Anfi del Mar hvor man kan bade i sjøen på kritthvit strand.

    Dato for oppholdet: februar 2018
    3  Takk, Knutph
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. mars 2018

    Allinklusiv var ikkje bra. Veldig slitte leiligheter . Kommer ikkje tilbake her. Hotelet ligger slik at en må ta drosje til de meste . Lite varmt vann i dusjen så en gikk med rester av shamppo i håret hele uken

    Dato for oppholdet: desember 2017
    2  Takk, bodillar
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser