God utsikt , men for dårlig bemanning
Fikk menyer men ble sittende.
i 15 min uten å få bestilt og gikk
God utsikt , men for dårlig bemanning
Fikk menyer men ble sittende.
i 15 min uten å få bestilt og gikk
We are very sorry for your comment. Normally we delay in the preparation of our dishes because we always use fresh products and they require a time of elaboration. We also apologize and hope you understand our comment.
Best regards.
Ristorante Ciao Arguineguin
Her får man kjempegod pizza og annen god mat!
Personalet er veldig hyggelige, og med denne beliggenheten ved strandlinjen, kan man ikke gjøre noe annet enn bare å nyte et godt måltid.
Maten er god og servicen helt grei, men atmosfæren er helt perfekt hvis du kommer i 18-tiden så du rekker solnedgangen i havet!
Flott beliggenhet like over sjømannskirken. God pizza-restaurant med hyggelig betjening til en overkommelig pris.
Har spist på stedet flere ganger. Pizzaen er bra. Stedet kan anbefales, men vi opplevde at stedet kan bli for attraktivt. Vet ett besøk var restauranten helt full, og da var servicen dårlig. For få ansatte på jobb.