Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit ”

Restaurante Pizzeria Ciao
Vurdert som nr. 53 av 84 Restauranter i Arguineguin
Prisklasse: USD 12 - USD 48
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Tar lang tid for å få mat. Tar enda lengre tid for å få regningen. Slapp pizza.. smakløs. Medium service. Flott utsikt da.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 969stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (519)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 519 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Dette var dårlige greier. Smakløs mat, udelikat servert. Beer with lemon, hvor var ølet. Det et ikke greitt å fylle ølglass slik at det er 25% skum.
Service nesten ikke tilstedeværende.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 117arildd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GustavoGQ82, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

We greatly regret your comment and write it down to keep improving. We hope to see you again and we assure you that you have already improved.

Thank you very much for having spent your time writing us.

Regards
Ciao Arguineguín

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Fin plass og utsikt så lenge det ikke blåser. Dårlig service, den ene servitøren kjeftet opp en gjest framfor alle andre, ubehagelig. Helt grei mat, men ikke godt nok i forhold til hva man får. Vil ikke anbefale denne plassen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, sondrej2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GustavoGQ82, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

We are very interested in knowing more about what has happened to you in our Restaurant. You can write or call us directly and we will be happy to listen to you.

We apologize for what happened and wish to see you again soon. You can always write us at info@restauranteciaoarguineguin.com

Regards
Ciao Arguineguín

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet men uinteressant mat og uengasjerte servitører. Nei dette var bare bortkastede penger og tid.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Seigmannsimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

God utsikt , men for dårlig bemanning
Fikk menyer men ble sittende.

i 15 min uten å få bestilt og gikk

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, perantons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GustavoGQ82, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

We are very sorry for your comment. Normally we delay in the preparation of our dishes because we always use fresh products and they require a time of elaboration. We also apologize and hope you understand our comment.

Best regards.
Ristorante Ciao Arguineguin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Pizzeria Ciao, så også på

 

Har du vært i Restaurante Pizzeria Ciao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din