“Dårlig service, god pizza.”

Restaurante Pizzeria Ciao
Vurdert som nr. 58 av 92 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

God pizza men utrolig trege, sure og uoppmerksomme servitører. Veldig synd at så god pizza på god lokasjon ikke har bedre servitører. Dette er et gjentagende problem.

Takk, 961evieg

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Travelt sted, tar litt tid før bestilt mat kommer til bordet, flink å rydde men glemmer å spørre om vi skal bestille noe mere, eks drikke

Takk, Tore Jan J
Gustavo G., Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Vi undskylder forsinkelsen. Hvis vi har mange kunder, tager det normalt lidt længere tid end normalt, hvis vi har mange kunder. Med venlig hilsen

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Her har vi spist mange ganger de siste 13 årene. Vi har stort sett vært godt fornøyde i alle disse årene, ellers hadde vi jo ikke kommet igjen og igjen.
Nå er jeg derimot mer i tvil. Spiste pasta Frutti del mare, og prisen er justert opp til nærmere 20 Euro, samtidig som innholdet av skalldyr er betydelig nedskalert. Kona sin pizza endte på 18 Euro.
Min vurdering: Her er det ikke lenger balanse mellom pris og leveranse. Uslåelig beliggenhet ja, men det forsvarer ikke «norske» priser på pizza og pasta.

Takk, RoarH46
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Jeg har problemer med å forstå hvorfor dette stedet får så mye dårlige anmeldelser. Vi har besøkt stedet jevnlig i 7 år, og vi har alltid opplevd helt ok service og veldig god mat. Pizzaen er helt fantastisk, pastaen er veldig god, biff med pastaputer og soppsaus smaker nydelig (men be om å få den litt ekstra stekt), frutti del mare er også nydelig. Beliggenheten er helt magisk i solnedgang. Vi kommer tilbake gang etter gang , og vi har vært der 2 ganger allerede denne ferien 😃

Takk, StianL501
Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Feil priser i menyen. Vi bestilte forrett og hovedrett med tilhørende vin. Maten var bra men regningen samsvarte ikke med menyen. Når vi påpekte dette sa de at de ikke hadde oppdatert menyen og prislistene. Etter en diskusjon fikk vi tilbake 9 euro. Dette stedet villeder turister med vilje og satser på at vi ikke tør å klage. Styr unna dette stedet. Servitørene er sure og lite servicevennlige. Vi fikk også feil pizza, en som var dyrere. Dette mente servitøren at vi burde sagt fra om og fått en ny pizza og mente vi måtte betale for den vi hadde fått. Pizzaen var meget lik den vi hadde bestilt. Igjen; ikke gå på denne restauranten.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Mariusler
Gustavo G., Marketing på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Good afternoon. We are very sorry for this misunderstanding but we also understand that anything can happen and that we always try to solve everything with good manners at the same time and avoid further misunderstandings. Our dedication is always to improve and continue to have satisfied customers. We have also noted your complaint with the intention of continuing to improve. Thank you very much and equally grateful.

Reisende som så på Restaurante Pizzeria Ciao, så også på

Har du vært i Restaurante Pizzeria Ciao? Del dine erfaringer!