“Verdensmesterskap i treg service.”

Restaurante Pizzeria Ciao
Vurdert som nr. 58 av 92 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. februar 2024

Det er den tregeste servicen jeg noengang noensinne har opplevd. Det tok 30 min å få bestille drikke, deretter 20 min å få den. Så satte de vinen på bordet, åpnet den ikke🤣😭. Så fikk vi mat litt etter litt. Første var ferdig med maten før siste fikk mat.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, st_leb2017
Gustavo GQ, Marketing på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2024

Vi beklager å høre kommentaren din, og vi vil gjerne informere deg om at restauranten vår til tider er full av gjester og at det tar litt lengre tid enn vanlig, vanligvis fordi alle rettene våre tilberedes på stedet. I tillegg anbefaler vi deg alltid å bestille bord på forhånd for å unngå for lang ventetid. Vi håper du har forståelse for dette, og vi vil også be om unnskyldning, da vi vil prøve å forbedre servicen vår med disse kommentarene. Med vennlig hilsen Restaurante Pizzería Ciao.

Anmeldt 5. januar 2024 via mobile enheter

Kjempegod mat, perfekt lokale og utsikt.
Men trist og oppgitt serveringspersonale.
Ikke allergimerket meny og vanskelig og få informasjon om glutenfritt

Dato for besøk: januar 2024
Takk, ssjolstad
Gustavo GQ, Marketing på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2024

Vi er veldig lei oss for å høre kommentaren din, og vi har tatt den til etterretning for å fortsette å forbedre oss. Vi vil videreformidle denne kommentaren til den ansvarlige for å forbedre dette aspektet. Tusen takk, og vi håper du får en fin dag.

Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Nydelig pizza til en grei pris. Morsom betjening og veldig fin utsikt, ved sjømannskirken. Vil du ha pizza så anbefales Ciao.

Takk, Håvard L
Gustavo GQ, Marketing på Restaurante Pizzeria Ciao, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2023

Thank you very much for your comment. We hope to see you again soon at Ciao Arguineguin Pizzeria Restaurant.

Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Var innom å spiste lunch på en gåtur fra PR til Arguineguin.Trodde jo dette kunne være en grei plass for litt å spise og drikke, da noen av oss hadde vært her for noen år siden. Menyen er kun på qr-kode, og da de var fri for feks Mozarella ble den ganske redusert(feks nærmest alt av salater) Servitørene var uinteresserte, og øl/ mat ble bare ‘slengt’ på bordet uten at noen brydde seg om hvem som hadde bestilt hva. Ikke mye smil og service der…Det vi fikk servert var ‘ok’, men overhode ikke mer enn det. Denne plassen styrer vi unna fra nå. Alle 5 i følget var tydelig enig på det.

Takk, Odd Arne S

Good afternoon, we regret your comment and we want to apologize. Were you able to speak to the manager at that very moment?... Many people pass through our restaurant throughout the day and we always want misunderstandings to be attended to at the same time to avoid bad comments.

We also apologize and note down his comment to continue improving. Thank you so much.

Sincerely.

Ciao Arguineguin Pizzeria Restaurant

Anmeldt 8. november 2023 via mobile enheter

Vi kom og ble bra mottatt. Men etter servert drikke forsvant de. Stedet så spennende ut. Maten var dessverre smakløst. Karbonade og ravioli med lam (kokkens anbefaling). Vi kommer overhodet ikke igjen.

Takk, GunnarB864

We are very sorry for your comment. Was he really able to talk to any of our room managers?... We always want our customers to feel at home and we want them to leave happy at all times. Unfortunately, this is not the case 100% of the time, but we still thank you for writing to us, we always learn from negative comments and try to improve. Thank you

Sincerely.

Restaurante Pizzería Ciao Arguineguin

Reisende som så på Restaurante Pizzeria Ciao, så også på

Har du vært i Restaurante Pizzeria Ciao? Del dine erfaringer!