“En perle ved strandkanten, rett ved "Sementen"”
Anmeldelse av La Bahia del Pajar

La Bahia del Pajar
Vurdert som nr. 24 av 91 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019

Gode venner tok oss med hit første gang, vi har senere tatt med venner og også besøkt restauranten alene. En ypperlig plass med idyllisk beliggenhet. God mat og drikke. Betjeningen er hyggelig og serviceminded. Det er rent og ryddig, og både lokale og tilreisende gjester. Vi har falt for Reker i hvitløk og husets hvitvin.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Truls Halvor I
Ester O, Director de Relaciones con Clientes på La Bahia del Pajar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tack för din åsikt Vi är glada att du gillar vår restaurang. Vi strävar efter att erbjuda det bästa till våra kunder. Vi hoppas att vi ses igen.
hälsningar
La Bahía del Pajar

Anmeldt 9. november 2018

I dag - fredag - fersk tunfisk, fra grillen, enkel og grei, med at par-tre canariske poteter, en agurk og en tomatskive, en sitronbåt, helt uten krydder, perfekt grillet, rød (rojo), saftig og som "smør", en av de beste grillede tunfisk"biffene" jeg noen gang har spist...Men pass på og bestill først - på fredagene - og få tildelt et av fem bordene ytterst mot fløyelsnatten over stranden (og glem den bakenforliggende sementfabrikken) - totalt er det to-tre bord til ute, og en fire-fem "inne".... En meget god husets hvite, fruktig, til under 13 Euro flasken, og dos raciones atun...såvidt over noen-og-førti euro...for oss to! Et anbefalelsesverdig måltig - iallfall på fredager!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ketil123
Ester O, Director de Relaciones con Clientes på La Bahia del Pajar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Takk for din mening Vi er glade for at du liker vår restaurant. Hver dag streber vi etter å tilby det beste for våre kunder. Vi håper å se deg igjen.
hilsen
La Bahía del Pajar

Anmeldt 29. januar 2017 via mobile enheter

Vi har vært på denne restauranten en del ganger og er alltid fornøyd. Den har veldig koselig beliggenhet helt nede med havet. Vi bestiller som oftest tapas og all maten vi har prøvd har vært veldig god. Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: januar 2017
Takk, AaLBb
Anmeldt 10. desember 2016

La Bia har ikke mer enn 15-16 bord - halvdelen halvveis inne under tak, og resten på terrassen (med tak over)...like ved stranden i El Pajar. Hvis d "glemmer" sementfabrikken (som snart skal legges ned???), og lat blikket vile på stranden (med fiskebåter trukket opp i sanden), og t over havet, er det lutter idyill. Få bord gjør at du gjerne bør bestille på forhånd (via telefon eller hvis du går forbi langs veien mellem Arguineguin og el Pajar)... Maten er aldeles fortreffelig, og torsdag (??) og fredag har de et par spesialiteter - blant annen tartar av tunfisk, som skal være ypperlig. Kun en kjøttrett (??) på menyen - resten fisk og sjømat! Ypperlig, som sagt!

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 3. desember 2016 via mobile enheter

Dette er stedet hvis du vil ha fersk fisk enkelt tilberedt. Tunfisken min var enestående og tilberedt rå, slik jeg hadde bedt om.
Paellaen var bra, men ikke den beste vi har hatt. Servicen var utmerket. Dette er en liten restaurant rett ved siden av sementfabrikken i Pajar. Ikke la deg forstyrre av beliggenheten, da det er et virkelig sjarmerende sted rett ved kysten.

Takk, mandv888
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original

Reisende som så på La Bahia del Pajar, så også på

Har du vært i La Bahia del Pajar? Del dine erfaringer!