Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode drinker og burger”
Anmeldelse av Maroa Club de Mar

Maroa Club de Mar
Vurdert som nr. 8 av 84 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Strawberry daquirien var helt utmerket!
Kudos for at happy hour er fra 16.00-18.00, men strawberry daquiri er ikke en del av happy hour menyen, noe som trekker ned litt.

Maroa burgeren er eksemplarisk, anbefaler denne. De andre rettene serveres imidlertid uten saus, noe jeg ser på som en fornærmelse.

Servicen var manglende, jeg misliker også å sitte i flombelysning, når jeg skal kose meg med drinker.

Drinkene trekker Maroa opp fra «gjennomsnittlig» til «svært bra».

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, GunnKari11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 573)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 1 573 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Har ved flere anledninger spist lunch her over en lengre periode. Maten er god, fin plassering og fornuftig priset, men det som gjentar seg er at det kan være vanskelig å få kontakt med betjeningen! De kan gå rett forbi bordet du sitter uten å gi et blikk i din retning og har liten eller ingen interesse for mersalg...

Dato for besøk: januar 2019
Takk, MatsY3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Fin plass, grei mat (selv om noen av oss fikk tørt kjøtt), MEN servicen, fy f... den var dårlig (en manglet kunnskap, leverte vin midt i måltidet og kunne heller ikke åpne den, og den andre så ut som hun hatet oss kunder). Plassen står ikke lenger i stil til dette flotte anlegget

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Ivan1234567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Flott og fin club med kjempe god Strawberry daquri God mat, men ikke så bra service. Tok veldig lang tid å få maten, ikke nor spørsmål om vi ville ha kaffe og dessert. Heller ikke om vi ønsket mere drikke heller. I et følge på 15 stk kunne de fort tjent mye mer !

Dato for besøk: mai 2018
Takk, TorildTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Siste besøk mars 2018 å det har dessverre ikke skjedd noe med servicen. Menyen er grei, men servicen fraværende med mange servitører som ikke er samkjørt.
Dessverre ikke forbedring siden sist.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Olesol123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maroa Club de Mar, så også på

 
Patalavaca, Gran Canaria
 

Har du vært i Maroa Club de Mar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din