“En herlig dag på Beach Club”
Anmeldelse av Maroa Club de Mar

Maroa Club de Mar
Vurdert som nr. 19 av 92 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. januar 2019

På et privat område med egen hot tub, deilige solsenger med eller uten solseil og spiseplass kan man virkelig nyte dagen på Maroa. Vi forhåndsbestilte grillmenyen med drikke og det var helt topp! Dette skal vi gjenta og kan trygt anbefale.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Heidi S

Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Strawberry daquirien var helt utmerket!
Kudos for at happy hour er fra 16.00-18.00, men strawberry daquiri er ikke en del av happy hour menyen, noe som trekker ned litt.

Maroa burgeren er eksemplarisk, anbefaler denne. De andre rettene serveres imidlertid uten saus, noe jeg ser på som en fornærmelse.

Servicen var manglende, jeg misliker også å sitte i flombelysning, når jeg skal kose meg med drinker.

Drinkene trekker Maroa opp fra «gjennomsnittlig» til «svært bra».

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, GunnKari11
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Har ved flere anledninger spist lunch her over en lengre periode. Maten er god, fin plassering og fornuftig priset, men det som gjentar seg er at det kan være vanskelig å få kontakt med betjeningen! De kan gå rett forbi bordet du sitter uten å gi et blikk i din retning og har liten eller ingen interesse for mersalg...

Dato for besøk: januar 2019
Takk, MatsY3
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Fin plass, grei mat (selv om noen av oss fikk tørt kjøtt), MEN servicen, fy f... den var dårlig (en manglet kunnskap, leverte vin midt i måltidet og kunne heller ikke åpne den, og den andre så ut som hun hatet oss kunder). Plassen står ikke lenger i stil til dette flotte anlegget

1  Takk, Ivan1234567
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Flott og fin club med kjempe god Strawberry daquri 😃God mat, men ikke så bra service. Tok veldig lang tid å få maten, ikke nor spørsmål om vi ville ha kaffe og dessert. Heller ikke om vi ønsket mere drikke heller. I et følge på 15 stk kunne de fort tjent mye mer !

Dato for besøk: mai 2018
Takk, TorildTB

Reisende som så på Maroa Club de Mar, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Maroa Club de Mar? Del dine erfaringer!