Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“LUNCH ”
Anmeldelse av Bella Pasta

Bella Pasta
Vurdert som nr. 73 av 84 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Etter en spasertur langs sjøen var vi tørste og litt sultne. Kelneren kom og spurte hva vi ville drikke. Vi bestilte juice og kaffe, - - da brøt han meg av og lurte på om vi ikke skulle spise? Jeg sa at jeg fortsatt holdt på med drikke bestillingen, før jeg gikk over til å bestille maten. Kelneren kom ikke tilbake og spurte om vi ønsket noe mer, om vi var fornøyd med maten osv. Han var uhøflig. Maten var ikke noe særlig. I det hele... Jeg elsker italiensk mat. Dit gidder jeg ikke å gå igjen

Dato for besøk: januar 2019
Takk, viksir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (396)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 396 anmeldelser

Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 som spiste lunch her. Bestilte pizza og lasagne. Pizzaen var ikke gjennomstekt og smakte virkelig ikke noe særlig. Maten var dyr og kelneren var overhode ikke int i å vite hvorfor pizzaen ikke var spist opp. Skuffende og kommer ikke tilbake. Kan heller ikle anbefale til andre.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Anne Maret Gutt... D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Man føler at man plager tjenerne ved å være gjest på restauranten. Tok 10 min fra vi spurte om å betale til tjeneren kom tilbake med terminal.
Maten var dyr og under middels.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ask H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Bestilte pasta med scampi og avokado. Mest pasta og 6 scampi der de fleste var TOMME. Bare skall. Dyrt og dårlig sted.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service, sure kelnere som gjør feil på alt fra drikke, mat, regning osv. Bruker lang tid, men ikke minst, så ufyselig oppførsel, at du føler deg dum og frekk når du sier i fra om det de har gjort feil. Som er ganske mye da de ikke har kontroll på noen ting ser det ut som.
Ikke noe positivt fra oss. Virkelig skuffet.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tjohnsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bella Pasta, så også på

Patalavaca, Gran Canaria
 
Patalavaca, Gran Canaria
 

Har du vært i Bella Pasta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din