“Sjarme: topp karakter. Enkelt: ja”
Anmeldelse av La Petanca

La Petanca
Vurdert som nr. 36 av 93 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Tilfeldig funn på tripadvisor i søken etter god tapas. Vi er enig i det de andre skriver; sjarmerende og god mat, og enkelt. Vi scorer dog ikke så høyt fordi topp score krever noe litt mer. Veldig hyggelig kelner!!

Takk, 7familienh

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Sjarmerende kelner som anbefalte gode tapasretter, perfekt mengde for to! Pussig lokale, litt bortgjemt, men veldig koselig på grunn av den trivelige kelneren

Takk, troille
Anmeldt 22. november 2017 via mobile enheter

Veldig god mat, trivelig betjening og rimelig. Anbefales på det varmeste. Hit kommer vi definitivt igjen.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Gry F
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Jeg må innrømme at jeg var spent da vi kom til «hallen» der restauranten holder til.
Men det var samme gode tapas, fantastisk service .
Kan det være bedre?

Dato for besøk: november 2017
Takk, 117arildd
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Når man står utenfor La Petanca og titter inn blir man litt skeptisk. Lokalet og bygningen ser ut som et lagerlokale eller en slags gammel strandbar, men når man beveger seg inn blir mann tatt imot av verdens hyggeligste kelner. Stedet har ikke noe meny, men han order visstnok det meste. Spesialiteten skal være tapas og den er helt magisk. Jeg er super fornøyd med dette besøket og ser frem til neste gang.
Om du ikke er så nøye på at mat med alt tilbehør kommer samtidig, men heller ser sjarmen i en litt overarbeidet kelner som smiler til alt og alle som samtidig serverer utrolig god mat er dette et sted du definitivt må prøve. En meget hyggelig opplevelse. Ekte god kvalitets tapas!
Topp score!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, magnush139

Reisende som så på La Petanca, så også på

Har du vært i La Petanca? Del dine erfaringer!