Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Syden restaurant”

Restaurant Skandia Oresund
Vurdert som nr. 49 av 84 Restauranter i Arguineguin
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018

En gjennomsnittlig Syden restaurant med mat på det jevne. Ingen høydare, med kelnere som ikke var på topp.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Anton M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 102 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Ikke fornøyd med kveldens besøk. Bestilte vin av et spesielt merke som sto på menyen. Da kelneren kom med vinen og åpnet den, var det en helt annen enn bestilt. Etter mye om og men fant de rett vin. Til slutt manglet de vinglass. Dette var med på å gjøre kvelden skuffende. Vi var seks personer i selskapet. Dette medførte, kaos i bestilling og servering av mat. Forstår hvorfor de trenger innkaster på veien. Ikke å anbefale dersom dere er flere.

Dato for besøk: november 2018
Takk, feriegaid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

En litt anonym restaurant, men hadde hørt at maten var veldig god, og vi ble ikke skuffet. Bestilte plankebiff og det er en av de beste biffene jeg har smakt. To forskjellige sauser som ble servert i egne skåler. Rødvinen var også helt utmerket. Anbefaler denne restauranten på det varmeste

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 168lailas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Ramlet inn på stedet ved en tilfeldighet. Og makan til lykketreff. Meget hyggelig betjening og herlig mat. Dette ble stamstedet for en ukes ferie :) var her tre kvelder i løpet av en uke. Fantastisk service og hyggelige folk!!! Maten var uten unntak nydelig. Var innom plankestek, kylling cordon bleu, sjøtunge, spareribs mm. Alt var nydelig :) men det beste minnet blir den hyggelige betjeningen!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 595martinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Har vært innom her to ganger på to uker. Første gang var klart bedre enn andre gang. Spiste grillet entrecôte begge gangene. Første gang var denne perfekt medium stekt, andre gang kunne det i heldigste fall ligne på biff. 110% gjennomstekt på så kort tid gjør at det ikke blir flere besøk her dessverre. Fin utsikt ved solnedgang trekker opp.

Dato for besøk: september 2018
Takk, TH362
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Skandia Oresund, så også på

 

Har du vært i Restaurant Skandia Oresund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din