Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Miriam O
Tromsø, Norge
Anmeldelse av Anfi Beach Club
1,0 av 5 boblerAnmeldt 23. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnfiGroup, Director de Relaciones PúblicasAnfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. jan. 2019
Dear Miriam O,

Firstly we would like to thank you for the time taken in sharing your impressions of your recent visit to Anfi del Mar. It is because of reviews like yours that we can constantly monitor and improve the services we offer to our clients. We were extremely concerned to read your comments regarding your recent experience at our resort because these don't reflect the usual standards of service that we afford to our guests.
We are sincerely sorry that your visit did not live up to your expectations on this occasion, and we hope that we can demonstrate our usual high levels of service better on your next visit.

Best regards
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 796
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
0.5 km fra Anfi Beach Club
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.2 km fra Anfi Beach Club
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
0.5 km fra Anfi Beach Club
Svømmebasseng
Ved stranden
  • Agoda.com
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
1.4 km fra Anfi Beach Club
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 506
  • Algotels
0.7 km fra Anfi Beach Club
Gratis parkering
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • eDreams
  • Vio.com
  • Expedia.com
1.6 km fra Anfi Beach Club
Svømmebasseng
Ved stranden
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Algotels
  • Priceline
1.7 km fra Anfi Beach Club
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
    1.6 km fra Anfi Beach Club
    Vistas desde solarium y alrededores
      1.9 km fra Anfi Beach Club
      Se flere hoteller i Arguineguin
      Anmeldelser (1 021)
      Filtrer anmeldelser
      1 021 resultater
      Vurdering fra reisende
      702
      182
      48
      22
      67
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      702
      182
      48
      22
      67
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      510 av 1 021 anmeldelser
      Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

      En skuffelse. Anlegget er nedslitt. Lite og dårlig renhold. Feil og mangler blir ikke utbedret, f.eks lyssetting. Bassengområdet er overfylt av solsenger. Vannet i bassengene er bra. Tillates røyking overalt. Okkupering av solsenger blir ikke slått ned på, det samme med okkupering av boblebadet.

      Dato for oppholdet: september 2018
      Reisetype: Reiste som et par
      4  Takk, Haldor S
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
      Google-oversetting

      Dear Haldor S,

      Thank you for your message and for choosing Anfi for your vacations. We thank you for the time taken in forwarding your comments regarding the aspects of your recent stay which did not meet your expectations. Please accept our sincere apologies and we hope that your next visit will demonstrate better the quality and hospitality which are characteristic of the Anfi Group.

      Regards

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

      Deilig avslappende hotell anlegg med alt man trenger. Store rom med flotte bad/boblebad og god plass. Store soverom, men sengene kunne vært litt bedre.
      Stor terrasse med solsenger og spisebord. Flott utsikt ! Gratis Wi Fi, tv-kanaler, også norske og musikk anlegg med Bluetooth.
      Anlegget har spa og treningsrom.
      God mat og drikke, men servicen på enkelte restauranter kunne vært bedre.
      Flott anlegg som vi besøker hvert år 😊

      Dato for oppholdet: mai 2018
      Reisetype: Reiste med venner
      1  Takk, TorildTB
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
      Google-oversetting

      Dear TorildTB,

      Thanks so much for leaving such a great review about your recent stay to Anfi Beach Club. Our apartments are fully equipped and in Anfi del Mar you will find everything you need to have a wonderful vacation.
      We work really hard to offer the best service and accommodation to our guests and members, our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise.

      Thank you, once again, for your kind words. We look forward to serving you again.

      Best regards

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

      Folk utgir seg for å være fra turistkontoret, men prøver å lure deg til å kjøpe timeshare i dette anlegget. Dette uten å nevne hva det innebærer. De er ekstremt pågående. Selve anlegget var litt fengselsliknende.

      Dato for oppholdet: august 2018
      Reisetype: Reiste som et par
      3  Takk, Oeyvind L
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
      Google-oversetting

      Dear Oeyvind L,

      Thank you for the review of your recent visit to our resort. Your comments and opinions are extremely valuable to us as they help us to continue to improve.
      We understand that Anfi is not suitable for everybody but we have more than 33.000 happy members that comes and enjoys Anfi every year and that is why "The Anfi Group" has been Europe’s leading Vacation Membership company for more than two decades setting the benchmark for luxury and lifelong perfect holidays.

      Thanks again for your opinion

      Regards

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 13. april 2018

      Velorganisert og velholdt strandområde ved ANFI. Dette er også åpent for lokalbefolkningen og veldig populært for familier. God tilgang til toilett, til spisesteder og til lekeapparater og aktivitetsopplegg for dem som ikke er fornøyd med å nyte sol og godt badevann i denne lune viken.

      Dato for oppholdet: april 2018
      Takk, DagB45
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

      Har vært på beach, anfi del mar. Soverommet er stort, stor soveplass til 2 pers i stuen. Ligger fantastisk til ved stranden. Stort basseng med rikelige solstoler. Litt mangel på parasoller ved bassenget. Litt dyrt hvis en beklager seg på å spise ute alle måltider, då er det bra at leiligheten har kjøkken med inkl. Kjøleskap og oppvaskemaskin

      Dato for oppholdet: oktober 2017
      Reisetype: Reiste med familie
      2  Takk, stigrita
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser