Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (983)
Filtrer anmeldelser
983 resultater
Vurdering fra reisende
679
176
46
22
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
679
176
46
22
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 983 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

En skuffelse. Anlegget er nedslitt. Lite og dårlig renhold. Feil og mangler blir ikke utbedret, f.eks lyssetting. Bassengområdet er overfylt av solsenger. Vannet i bassengene er bra. Tillates røyking overalt. Okkupering av solsenger blir ikke slått ned på, det samme med okkupering av boblebadet.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, Haldor S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Dear Haldor S,

Thank you for your message and for choosing Anfi for your vacations. We thank you for the time taken in forwarding your comments regarding the aspects of your recent stay which did not meet your expectations. Please accept our sincere apologies and we hope that your next visit will demonstrate better the quality and hospitality which are characteristic of the Anfi Group.

Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Deilig avslappende hotell anlegg med alt man trenger. Store rom med flotte bad/boblebad og god plass. Store soverom, men sengene kunne vært litt bedre.
Stor terrasse med solsenger og spisebord. Flott utsikt ! Gratis Wi Fi, tv-kanaler, også norske og musikk anlegg med Bluetooth.
Anlegget har spa og treningsrom.
God mat og drikke, men servicen på enkelte restauranter kunne vært bedre.
Flott anlegg som vi besøker hvert år

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, TorildTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
Google-oversetting

Dear TorildTB,

Thanks so much for leaving such a great review about your recent stay to Anfi Beach Club. Our apartments are fully equipped and in Anfi del Mar you will find everything you need to have a wonderful vacation.
We work really hard to offer the best service and accommodation to our guests and members, our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise.

Thank you, once again, for your kind words. We look forward to serving you again.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Folk utgir seg for å være fra turistkontoret, men prøver å lure deg til å kjøpe timeshare i dette anlegget. Dette uten å nevne hva det innebærer. De er ekstremt pågående. Selve anlegget var litt fengselsliknende.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnfiGroup, Director de Relaciones Públicas på Anfi Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Oeyvind L,

Thank you for the review of your recent visit to our resort. Your comments and opinions are extremely valuable to us as they help us to continue to improve.
We understand that Anfi is not suitable for everybody but we have more than 33.000 happy members that comes and enjoys Anfi every year and that is why "The Anfi Group" has been Europe’s leading Vacation Membership company for more than two decades setting the benchmark for luxury and lifelong perfect holidays.

Thanks again for your opinion

Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2018

Velorganisert og velholdt strandområde ved ANFI. Dette er også åpent for lokalbefolkningen og veldig populært for familier. God tilgang til toilett, til spisesteder og til lekeapparater og aktivitetsopplegg for dem som ikke er fornøyd med å nyte sol og godt badevann i denne lune viken.

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Har vært på beach, anfi del mar. Soverommet er stort, stor soveplass til 2 pers i stuen. Ligger fantastisk til ved stranden. Stort basseng med rikelige solstoler. Litt mangel på parasoller ved bassenget. Litt dyrt hvis en beklager seg på å spise ute alle måltider, då er det bra at leiligheten har kjøkken med inkl. Kjøleskap og oppvaskemaskin

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, stigrita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser