“Herlig atmosfære og god unik lokal mat!”
Anmeldelse av Bar Playa "El Boya"

Bar Playa "El Boya"
Vurdert som nr. 19 av 92 Restauranter i Arguineguin
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 1. desember 2023 via mobile enheter

Vi skulle egentlig ikke ha noe mat, bare litt å drikke . Men så fyltes det opp med folk og vi skjønte at her måtte vi bli til lunsj. Maten var lokal , god og spesiell .. octopus for første gang var litt sjokkerende å få på tallerkenen men veldig godt ! Skulle bestilt noe tilbehør og kunne klart meg med en halv octupus.. til tross for å være nabo til et digert sementverk glemmer man fort det i denne eventyrlig koselige taverna. Nå er det snart smekkfullt her !

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, per Ingvar J

Anmeldt 20. mars 2023 via mobile enheter

Meget spesiell lokal fiskerestaurant.
Mange spesielle retter å velge mellom.
God mat og meget rask servering.
Hyggelig priser på mat og drikke. Absolutt et sted å anbefale, for å få litt annen opplevelse enn de vanlige spisesteder som en får lik mat på .

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 322arildg
Anmeldt 13. januar 2023 via mobile enheter

Stinn brakke, og rask servering.
18 år siden sist vi besøkte stedet. Den gang var det kantine for sementfabrikken, og menyen var svært begrensa.
Nå var menyen utvidet og spennende.
Det mest spennende var at menyen er uten pris. Men der blei vi positivt overrasket!!
Om du vil spise med de lokale, er dette stedet.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, majbrith2015
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Helt ok mat. Ikke noe spesielt. Vanskelig å få bord. Meny kun på spansk. Heller ingen priser på menyen.
Mye lokale gjester

Dato for besøk: august 2022
Takk, Thomas K
Anmeldt 12. april 2021

Dette minner vel mer og en kantine og mat som blir kasta ut fra kjøkkenet. Friterte reker med skall. Vanskelig å få av skallet. Calamari (jeg spurte om det var ringer) fikk ja. Det var 4 ringer og så masse av det andre (nei takk) Calamarien var ikke ferdig, virka rå. Potene var gode Aliolien hadde den i poser (smaker jo aldri bra) ..Måtte faktisk spørre om tallerkener. Min venn fikk ikke kniv. Nei Takk skal aldri dit igjen

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, Kattemamma

Reisende som så på Bar Playa "El Boya", så også på

Har du vært i Bar Playa "El Boya"? Del dine erfaringer!