“Kvalitet. ”

Kjøkken: Skandinavisk, Internasjonalt, Vinbar
God for: Vakker utsikt, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Hvis du er opptatt av å hygge deg med ekstra god mat og drikke; dra hit.

Fantastisk mat, service og atmosfære - Vi kommer absolutt tilbake!

Takk, Sigmik

Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Dette er stedet for deg som verdsetter god mat!
Virkelig en flott smaksopplevelse. Vi voksne spiste totalt syv retter, og dette er mat som man kan se er laget på kjærlighet. 9- åringen fikk en hamburger hvor han selv kunne tilberede det han ønsket å ha på den, helt perfekt.
Alt i alt en meget god opplevelse. Full score på service!

Takk, KristineG426
Anders E, Ägare på Restaurant Taste Mesón Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Tack för fina ord! Det glädjer oss att ni hade en bra kväll hos oss!
Hoppas att vi får se er hos oss igen snart.
Vi önskar er en God Jul och ett gott nytt år!

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Trivelig sted, meget hyggelig vertskap, og god atmosfære. Menyen består av flere småretter som man setter sammen 2-4 forskjellige av. Svært god mat og gode smaker. Litt rot med bestillingene, og til tider trege servitører, men totalt sett meget bra!

Takk, Oddie99
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Fantastiske smaker på menyen både når det gjelder nye og ‘gamle’ retter, og alle tilhørende viner var fortreffelige. Deilig å kunne velge mengde mat! Topp service. Dette er stedet for de som er kritiske og søker utsøkt mat m. tilhørende drikke! Vi har besøkt denne restauranten et utall ganger helt fra oppstarten. Den har beholdt sitt høye nivå og vi kommer definitivt tilbake!

1  Takk, 33reidunh
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var tre par som alle spiste hamburger til lunsj. Den var helt fantastisk. Hyggelig betjening og god service.

Takk, 496gautej

Reisende som så på Restaurant Taste Mesón Gran Canaria, så også på

Har du vært i Restaurant Taste Mesón Gran Canaria? Del dine erfaringer!