Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, super hyggelige servitører og fantastisk utsikt”
Anmeldelse av Taste Mesón Arguineguin

Taste Mesón Arguineguin
Bestill bord
Vurdert som nr. 4 av 86 Restauranter i Arguineguin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 34 - USD 52
Kjøkken: Skandinavisk, Internasjonalt, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020

Kan anbefale dette stedet på det sterkeste. Vi har hatt mange besøk der, både lunsj og middag. Feiret bursdager og nyttårsaften. Alltid meget vellykket

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KarianneL28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Taste-meson, Ägare på Taste Mesón Arguineguin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

TACK! VI är så glada att ni alltid kommer till oss och att ni dessutom rekommenderar oss för era gäster på er fantastiska semesteranläggning! Vi ser fram mot nästa gång och är väldigt nyfikna på ert nya projekt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 227)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 227 anmeldelser

Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Det kunne ha vært mer smakfullt. Jeg tror kokkene må utfordre seg selv. Jeg er ikke imponert. Tunfisk med papaya og vinagrett Jeg var på nippet til å spørre om litt vinagrett da denne retten ble vanskelig å spise. Litt lite krydret mat og veldig skuffende alternativ alkoholfritt drikke. Tilbud om en alkoholfri vin, som ikke er god, og jeg ba om eplesaft. Den ble et bitteliten flaske laget av konsentrat. Ikke bra! Noen tror kanskje at maten er veldig fin så lenge den er dyr.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Matliker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Taste-meson, Owner på Taste Mesón Arguineguin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2020
Google-oversetting

Vad tråkigt att du inte vart nöjd med dit besök hos oss. Jag blir också förvånad när du säger att det inte smakade så mycket?! Vi är kända för raka motsatsen..All vår mat tillagas av välutbildade kockar av råvaror av högsta kvalitet. Självklart kan det blivit något fel på din rätt då även den bästa kan göra misstag då det är människor vi jobbar med och hade önskat att du sade till på plats så att vi kunde rätta till det då alternativt erbjuda dig en annan rött istället! Jag vet inte vad du förväntade dig för alkoholfritt alternativ. Vi är en vinrestaurang med mer än 400 viner på glas men givetvis har vi alkoholfria alternativ i form av öl, vin, cava, läsk, juice etc. Alkoholfria viner är väldigt svårt att hitta här och jag vet inte vart häromkring du hittar mer alkoholfria viner? Dessutom är det ett välkänt problem med att viner utan alkohol inte smakar särskilt bra. När det gäller juicen vet jag inte om du förväntar dig att vi skulle pressa egen äpplejuice!? Det är väl inga restauranger här som gör det? Givetvis tråkigt att du inte blev nöjd men Jag tror helt enkelt att vi inte är rätt val av restaurang för er.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

En fantastisk restaurant med nydelig mat og anbefalte viner som matchet perfekt. Utmerket service og veldig profesjonell og hyggelig betjening. Ønsker du noe annet en tradisjonell turist mat, må du besøke denne restauranten - du vil ikke angre. På en kveldstur traff vi en av eierne / en av de ansatte som «solgte» konseptet på en meget troverdig måte som medførte at vi reserverte bord 3 dager senere. Den beste matopplevelsen som vi har hatt i løpet av nesten 30 vinterferier her nede ! Gleder oss allerede til neste år !

Dato for besøk: mars 2020
3  Takk, HildeAletta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Taste-meson, Owner på Taste Mesón Arguineguin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020
Google-oversetting

Tack för verkligt fina ord! Vi är så glada att ni tycker om vad vi gör och att vi kunnat leverera en middagsupplevelse för er!
Vi ser fram mot nästa gång!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Meget god mat. Anbefales om fokuset er å få en god smaksopplevelse.
Hyggelige og kunnskapsrike servitører.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Tourist51830598842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Taste-meson, Owner på Taste Mesón Arguineguin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020
Google-oversetting

Tack för ert besök och för er fina recension!
Hoppas att vi ses snart igen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Spesiell restaurant og veldig dyr. Det er satt sammen av 4 små retter eller to litt større som skal tilsvare en rett. Mange forskjellige vintyper. Veldig hyggelig betjening og maten kom ganske kjapt. Vert et besøk for de som liker det litt spesielle.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, HegeJ151
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taste Mesón Arguineguin, så også på

 

Har du vært i Taste Mesón Arguineguin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din