Vad tråkigt att du inte vart nöjd med dit besök hos oss. Jag blir också förvånad när du säger att det inte smakade så mycket?! Vi är kända för raka motsatsen..All vår mat tillagas av välutbildade kockar av råvaror av högsta kvalitet. Självklart kan det blivit något fel på din rätt då även den bästa kan göra misstag då det är människor vi jobbar med och hade önskat att du sade till på plats så att vi kunde rätta till det då alternativt erbjuda dig en annan rött istället! Jag vet inte vad du förväntade dig för alkoholfritt alternativ. Vi är en vinrestaurang med mer än 400 viner på glas men givetvis har vi alkoholfria alternativ i form av öl, vin, cava, läsk, juice etc. Alkoholfria viner är väldigt svårt att hitta här och jag vet inte vart häromkring du hittar mer alkoholfria viner? Dessutom är det ett välkänt problem med att viner utan alkohol inte smakar särskilt bra. När det gäller juicen vet jag inte om du förväntar dig att vi skulle pressa egen äpplejuice!? Det är väl inga restauranger här som gör det? Givetvis tråkigt att du inte blev nöjd men Jag tror helt enkelt att vi inte är rätt val av restaurang för er.