“Meget bra spisested!!”

Kjøkken: Skandinavisk, Internasjonalt, Vinbar
God for: Romantisk, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2023 via mobile enheter

Meget bra spisested. Hyggelig beliggenhet. God foccatia, nydelig fisketaco, god service.
Det virker som kokken har god faglig bakgrunn. Vi kommer snart tilbake!

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Dream63836751143

Anmeldt 16. oktober 2023 via mobile enheter

Vi er svært glade for at vi tok turen hit!
Maten var ypperlig, betjeningen svært hyggelig og kunnskapsrik på hva som ble servert både av mat og drikke.
Vi valgte fire 1/2 retter og to desserter fra
a la cartemenyen. Alt smakte himmelsk og vinen som ble anbefalt til var perfekt.
Vi kommer gjerne tilbake for her var det mange spennende retter. Vi tar også gjerne et besøk på bistro delen for å prøve den menyen (som også så veldig spennende ut)

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, SiriG107
Anmeldt 20. september 2023 via mobile enheter

Maten var annerledes anrettet enn de fleste andre spisesteder vi har besøkt. Delikat
og smakfullt. Vi bestillte fisketapas, fiskeburger m.m. Hyggelige servitører og fin plass med sjøutsikt forsterket en positiv opplevelse.

Takk, Destination777348
Anmeldt 19. september 2023 via mobile enheter

Spiste lunsj og det var meget godt .
Ikke lik de fleste andre spisesteder.
Servert på en delikat måte , og hyggelig betjening og lå fint plassert ved stranden.
Her kommer vi helt sikkert tilbake.

Takk, 322arildg
Anmeldt 9. september 2023 via mobile enheter

Veldig bra sted i Argunieguin! Verdt å besøke, veldig god mat og huset rødvin smakte fortreffelig! Til forrett var naco og Guacemole noe av den beste guacemolen vi har smakt! Hyggelig betjening og fine plasser

Takk, Stay142885

Reisende som så på Restaurant Taste Mesón Gran Canaria, så også på

Har du vært i Restaurant Taste Mesón Gran Canaria? Del dine erfaringer!