Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastico”
Anmeldelse av Palacio Chino

Palacio Chino
Vurdert som nr. 2 av 95 Restauranter i Arguineguin
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Nyyyydelig mat. Skikkelig bra Kina mat. Bestilte canton meny for 2 - den kan anbefales. Kostet nesten ingenting

Dato for besøk: desember 2018
Takk, thommym2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (211)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 211 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Prøv vårruller, reker i olje, eller noe annet. Mye godt og personlig service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 381egilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

veldig hyggelig og god mat! Super god denne kylling i karri! mye mat og god pris i forhold til alt du får å spise andre dag på rad vi er her kommer tilbake. anbefales

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 826andr_t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat .
kjempe Hyggelig folk.
Vår rullen og kyllingkarrien er den beste, jeg har smakt noen gang!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jørgen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vil du ha god og billig kinamat, så gå for denne!
And i appelsinsaus og grillet kalvekjøtt smakte veldig bra.
Barnemeny med kyllingkebab og pommes frites falt i smak.
Vi pleier ikke å gå på kinarestaurant når vi er på ferie, men gjorde det i dag, noe vi ikke angrer på.
Styr unna buffeter her og der og gå for denne!
2 middag til voksne, 1 barnemeny og en «tilpasset» barnemeny med ris og grønnsaker, 2 store øl og 2 små brus kom på 400 kr.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, fluanel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Palacio Chino, så også på

 

Har du vært i Palacio Chino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.