Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og service!”
Anmeldelse av Palacio Chino

Palacio Chino
Vurdert som nr. 2 av 95 Restauranter i Arguineguin
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Servitørene er serviceinnstilte, det er sinnsykt god mat til svært rimelig pris! Lokalet er fint og har kinesisk sjarm. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, J3882EQkarls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (211)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 211 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Nyyyydelig mat. Skikkelig bra Kina mat. Bestilte canton meny for 2 - den kan anbefales. Kostet nesten ingenting

Dato for besøk: desember 2018
Takk, thommym2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Prøv vårruller, reker i olje, eller noe annet. Mye godt og personlig service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 381egilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

veldig hyggelig og god mat! Super god denne kylling i karri! mye mat og god pris i forhold til alt du får å spise andre dag på rad vi er her kommer tilbake. anbefales

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 826andr_t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat .
kjempe Hyggelig folk.
Vår rullen og kyllingkarrien er den beste, jeg har smakt noen gang!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jørgen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Palacio Chino, så også på

 

Har du vært i Palacio Chino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.