Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt vel overivrig service”
Anmeldelse av Palacio Chino

Palacio Chino
Vurdert som nr. 3 av 84 Restauranter i Arguineguin
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Mat helt Ok, men en av deltakerne fikk en appelsinsmak som hadde sett sine beste dager. Selv savnet jeg varme pannekaker til Peking and.
Litt smårusk med andre ord. Og jeg tror servitørene kan tjene på å være mindre overivrig

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 117arildd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 172 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god kinesisk mat med mye variasjon både i kjøtt og sjømat. Gode priser både på drikke og mat og ypperlig service. Maten og drikken kommer raskt og de ansatte sørger for en god opplevelse ved å følge opp om at alt er bra. De er også veldig trivelig og høflig! Toalettene og restauranten ellers er veldig ren! 10/10

Dato for besøk: januar 2019
Takk, sondrej2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Servitørene er serviceinnstilte, det er sinnsykt god mat til svært rimelig pris! Lokalet er fint og har kinesisk sjarm. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, J3882EQkarls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Nyyyydelig mat. Skikkelig bra Kina mat. Bestilte canton meny for 2 - den kan anbefales. Kostet nesten ingenting

Dato for besøk: desember 2018
Takk, thommym2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Prøv vårruller, reker i olje, eller noe annet. Mye godt og personlig service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 381egilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Palacio Chino, så også på

 

Har du vært i Palacio Chino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din