“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av La Posada Tex-Mex

La Posada Tex-Mex
Vurdert som nr. 82 av 92 Restauranter i Arguineguin
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Vi bestillte middag her første kveld etter ankomst til Anfi De Mar. Maten kom etter 2 minutter, drikke etter 5 min. Maten var smakløs, ikke trivelig sted, forholdsvis dyrt i forhold til kvalitet. Kommer ikke tilbake hit.

Dato for besøk: mars 2024
2  Takk, Destination777348

Anmeldt 30. januar 2024

Vi var 3 par fra Valle Marina og spiste. Veldig god mat, servicen var super. Kan anbefales på det beste. Kelneren var super.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Paul jarle K
Anmeldt 29. januar 2024 via mobile enheter

Utrolig effektive og hyggelige servitører som fulgte oss godt opp under måltidet, god mat og hurtig oppgjør.
Ikke masete musikk. God plass rundt bord

Dato for besøk: januar 2024
Takk, ivarandreasn2023
Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Etter en lang fjelltur var dette det første, men ikke det beste spisestedet vi kom til i Anfi del Mar. Vi bestilte hamburgere, vann og Sangria. Maten kom etter bare noen minutter, og smakte dårlig. Det var karbonader som må ha vært varmet i microen, med svært lite smak. De ansatte var lite oppmerksomme, og når de skulle tømme vann i glassene, ble det sølt på duken. Til sist, 1/2 liter Sangria til 12,5 €. Lite vin og mye annet, med fruktcoctail og mye is. Styr unna!!

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Halings
Anmeldt 14. november 2023 via mobile enheter

Vi forlot stedet uten å spise opp måltidet. Det virker som stedet ikke har kokk. Alt tilberedes i micro. Kyllingen var knusktørr og salaten halvvissen. Anbefaler alle å holde seg unna.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Dream63836751143

Reisende som så på La Posada Tex-Mex, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i La Posada Tex-Mex? Del dine erfaringer!