Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat og overnatting”
Anmeldelse av Bugoeynes Bistro

Bugoeynes Bistro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Bugøynes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ble tatt i mot av en hyggelig betjening og bestilte så, grillet klippfisk og sei m. tilbehør. Klippfisken var aldeles nydelig med potet, gulrot, bacon og ertestuing. Rene gode smaker.
Seien m. potetstappe, stekt løk og grønnsaker var ifl mitt følge "den beste jeg har spist"
Til forrett spiste vi en vikingplanke med nordiske smaker.
Anbefales absolutt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SignorA3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (134)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 134 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Vi prøvde litt diverse fra menyen og alle gikk ut med et smil om munnen og mette mager. Takk for et meget hyggelig besøk

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 265mathiash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjørte bomtur, da restarranten var full. Mens vi stod og ventet på hjelp, observerte vi at en av de ansatte "tok seg en smaksprøve" med fingeren opp i maten inne på kjøkkenet. Jeg så heller ingen håndvask før han fortsatte å servere gjestene.. Vi mistet appetitten og gikk..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, benterak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrondH445, Eier på Bugoeynes Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Takk for denne tilbakemelding, slikt skal ikke skje. Håndvask med automisk kran er operativ inne på kjøkkenet.. Antiback 'stasjon' montert ved i kjøøkendørea i tillegg til 3 stasjoner ute i lokalet.
At restauranten var full, kan vi 'heldigvis' ikke gjøre noe med. Vi har fullt hus fra midt på dagen til langt etter vanlig åpningstid. Vi har denne uka lagt til rette for at ingen lenger må returnere herfra på tom mage. At vi ikke alltid har ledige bord, og at gjester ikke får det de kommer for, kan vi ikke gjøre noe med på kort sikt. Etter å ha 'fyrt opp' suppeterinen, steamer vi fisk fortløpende og kan servere fiskesuppe eller salat med kongekrabbe som takeaway.
Hilsen Trond.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble mottatt av hyggelig personale og fikk nydelig mat og god service. Kongekrabben er den beste vi har smakt, Nydelig mørt reinfilet med kreativ valgt tilbehør. Anbefales alle som kommer til Bugøynes

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Finnlokas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Maten var ok, men ventetiden for en enkel middag med stekt sei var 1,5 time! Det var lite folk på bistroen, og jeg måtte komentere flere ganger at jeg ventet på middagen!

Ikke en plass jeg anbefaler!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, mariussL8686PX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bugoeynes Bistro, så også på

 
 

Har du vært i Bugoeynes Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din