“Hyggelig sted for en liten stopp ”
Anmeldelse av Bugoeynes Bistro

Bugoeynes Bistro
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bugøynes
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjørte innom Bugøynes på impuls en søndag formiddag i juli. Det var svært gledelig å oppdage at det var mulig å kjøpe seg en kopp kaffe med noe til klokka 11 på dagen. Hyggelig miljø rundt Bistroen og hyggelig betjening.

Takk, FrkFi

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ble tatt i mot av en hyggelig betjening og bestilte så, grillet klippfisk og sei m. tilbehør. Klippfisken var aldeles nydelig med potet, gulrot, bacon og ertestuing. Rene gode smaker.
Seien m. potetstappe, stekt løk og grønnsaker var ifl mitt følge "den beste jeg har spist"
Til forrett spiste vi en vikingplanke med nordiske smaker.
Anbefales absolutt!

1  Takk, SignorA3
Anmeldt 22. juli 2020

Vi prøvde litt diverse fra menyen og alle gikk ut med et smil om munnen og mette mager. Takk for et meget hyggelig besøk

1  Takk, 265mathiash
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble mottatt av hyggelig personale og fikk nydelig mat og god service. Kongekrabben er den beste vi har smakt, Nydelig mørt reinfilet med kreativ valgt tilbehør. Anbefales alle som kommer til Bugøynes

2  Takk, Finnlokas
Anmeldt 23. juni 2020

Maten var ok, men ventetiden for en enkel middag med stekt sei var 1,5 time! Det var lite folk på bistroen, og jeg måtte komentere flere ganger at jeg ventet på middagen!

Ikke en plass jeg anbefaler!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, mariussL8686PX

Reisende som så på Bugoeynes Bistro, så også på

Har du vært i Bugoeynes Bistro? Del dine erfaringer!