Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Pier 39 på
fra USD 99,99
Mer informasjon
fra USD 34,00
Mer informasjon
fra USD 45,00
Mer informasjon
fra USD 35,00
Mer informasjon
Anmeldelser (21 153)
Filtrer anmeldelser
21 134 resultater
Vurdering fra reisende
9 750
7 448
2 992
641
303
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9 750
7 448
2 992
641
303
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 21 134 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Vi måtte selvsagt besøke Pier 39 når vi først var i SF. Besøket var i mai, og selv om det var sol ble det heldigvis ikke så varmt. Det var masse mennesker og hunder der. Og ingen tvil, det var fler som bare måtte besøke stedet.
Kanskje bedre om kvelden?

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Jeg ble veldig positivt overrasket av pier 39. Hadde hørt om den før jeg dro til San Francisco. Dette er bare et MUST å dra til når du er i byen. Fantastisk atmosfære og fulle av restauranter. Her ligger også Bubba gump. Likte meg veldig godt her. Man kan til Og med se på sea Lions. Kanskje høydepunktet av ferien i San Frans ;)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Fayeus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susan B, Guest Relations Manager på Pier 39, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

We love to hear that your visit to PIER 39 was so pleasant and that you even say it was the highlight of your time in San Francisco. Thank you for reviewing PIER 39 on TripAdvisor! It is wonderful hearing that you enjoyed your visit to San Francisco and that you had a chance to spend time on our beautiful waterfront. We look forward to seeing you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Veldig turistaktig men greit og ha fått med seg det også. Mye folk og mye og se på. Greit og få med seg sjøløver.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susan B, Guest Relations Manager på Pier 39, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2018
Google-oversetting

Thank you for reviewing PIER 39 on TripAdvisor, and we're so glad you enjoyed your visit!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018

Koselig attraksjon og gode spise og shopping muligheter! Akvariumet kan anbefales. Sjøløvene ligger og koser seg i solen ute i havnen.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, TommyArendal_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2017

Et yrende liv er jo et av de mest kjente områdene i San Fransisco ! Mye make i souvenirsjappene - men noe var verdt pengene... Sjøløvene var de mest sjarmerende "innbyggerne" . Mange restauranter - og noen var spesielle - som Boudin Bakery, men sin suppe i en uthult bolle/brød. En tur på Hard Rock kafe er et must, da eg samler på T-skjorter derifra. En burger der går også ned......MÅ bare ha det med !!!!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, liv513
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser