Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Cable Cars på
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Bodde på Axiom hotel og hadde endestasjonen til cable cars rett utenfor. Sto en halvtimes tid i kø, men det var absolutt verdt det. For en morsom måte å oppleve byen på og for en fantastisk fin by! Hang i en av stolpene og storkoste meg hele veien. Jeg tok Powell-Hyde først og etterpå tok jeg Mason-Powell hjem igjen. Hvis du bare skal kjøre en rute, anbefaler jeg Powell-Hyde. Den bruker vel ca 20 min. Det er ikke noe slitsomt å stå og holde seg fast og man får den beste utsikten på den måten. Det lønner seg å starte i enden ved Powell. Det blir fullt så det var ikke mange av de som ventet langs veien som fikk plass. Billetter får du kjøpt i en liten billettkiosk rett rundt hjørnet - det koster $7 for 1 tur.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 822elisabethg
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Vi sto 1.5 time i kø, på endestasjonen ved kysten.
Men går man 200 meter opp i bakken, kan man nesten uten unntak hoppe på første vogn som kommer, selvfølgelig om man da er bare et fåtal personer.
Vi gjorde dette fra byen i dag, sparte mase med tid.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, ivanrenes
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Dette er nok min favoritt i San Francisco. En gammel bane som fortsatt fungerer perfekt, og hvor man er prisgitt vognføreren sine ferdigheter.

Bare må prøves.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, tommip2014
Anmeldt 29. oktober 2017

Så har vi endelig fått kjøre i disse herlige, gammeldagse cable cars som vi har sett så mange ganger på TV. Vi var her litt utenfor sesongen - så ingen venting eller kø - bare kjempeartig !!

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, liv513
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Tok en tur fra Fishermans Warf. Hoppet av på Lombard street. Ålreit tur. Vanvittig kø, men kan Anbefales

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Aborgan