Kjærlighetstur i San Francisco
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Lombard Street på
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

En nydelig liten oase midt i byen. Flott beplantning. Mye folk og trafikk. Spesiell opplevelse. Se det en gang er nok.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Tor L
Anmeldt 31. august 2018

Vi var faktisk på leting av noe helt annet da vi plutselig så skiltet "Lombard street". Dette var et sted vi hadde hørt om, så vi hoppet av trikken å gikk mot bakken.
Et fantastisk skue!
Jeg har enkelte plager i hoftene, så vi vurderte lenge om vi skulle gå opp, men vi kastet oss ut i det. Turen var lang, og bakken bratt (vi gikk opp langs venstresiden av selve svingene) men følelsen ble desto bedre når vi kom på toppen.
Anbefales

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 931s_lvir
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Vi syklet til gata og gikk trappene opp den ene siden og ned den andre. Mye turister så vær obs på kø. Men verd opplevelsen!

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Vivian S
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

En morsom og kul vei midt i San Francisco. Det er must å se når man er på ferie eller andre turer her.

Dato for opplevelse: april 2018
2  Takk, sandero959
Anmeldt 30. november 2017

Morsom, svingete, bratt og travel gate som drar til seg enormt mange turister. Vi kom hit til fots og vil tro at det er bedre opplevelse enn faktisk kjøre den selv (eller stå i kø gjennom den). Gata ligger langs ruta til kabelvognene, men husk å i så fall å kjøpe et dagspass til $21 dersom du vil hoppe av én vogn og på igjen på en annen. Da kan du hoppe av og på igjen så mange ganger du vil i tillegg til å kjøre fritt på alle busser og trikker.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Lotus439