Sérstakur staður sem vert er að skoða. Mæli með að koma þarna við og ganga upp eða niður brekkuna. Flott útsýni.
Finest i full blomst, med sine vakre blomsterbed. Ellers en noe spesiell og oppskrytt turistattraksjon? Fint å ha sett en` gang, og etter selv å ha sett den nå 4 ganger, oppleves den som mindre å mindre attraktiv. Naturlig nok. Men et morsomt påfunn å organisere en gate på, mot de ellers så rette veiene.
En nydelig liten oase midt i byen. Flott beplantning. Mye folk og trafikk. Spesiell opplevelse. Se det en gang er nok.
Vi var faktisk på leting av noe helt annet da vi plutselig så skiltet "Lombard street". Dette var et sted vi hadde hørt om, så vi hoppet av trikken å gikk mot bakken.
Et fantastisk skue!
Jeg har enkelte plager i hoftene, så vi vurderte lenge om vi skulle gå opp, men vi kastet oss ut i det. Turen var lang, og bakken bratt (vi gikk opp langs venstresiden av selve svingene) men følelsen ble desto bedre når vi kom på toppen.
Anbefales
Vi syklet til gata og gikk trappene opp den ene siden og ned den andre. Mye turister så vær obs på kø. Men verd opplevelsen!
En morsom og kul vei midt i San Francisco. Det er must å se når man er på ferie eller andre turer her.