Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fisherman's Wharf på
fra USD 100,87
Mer informasjon
fra USD 26,67
Mer informasjon
fra USD 85,00
Mer informasjon
fra USD 81,56
Mer informasjon
Anmeldelser (19 366)
Filtrer anmeldelser
19 366 resultater
Vurdering fra reisende
8 013
6 597
3 352
958
446
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 013
6 597
3 352
958
446
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 19 366 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Noe er bra, mye er dårlig. Noe for alle. Dyrere enn andre steder i byen og altfor pakket med folk. Selene er artige, butikkene har mye «skrot», restaurantene har mer fokus på turnover på bordene enn kvaliteten på maten.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 61_yvindt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Morsomt område som imidlertid bærer strekt preg av å være en turistmaskin. Ikke noe galt med det, hvis man liker å gå i kø og betale alt for mye for hva det skal være.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, carlchristianw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Mye folk, like butikker men greit å ha opplevd. Høydepunktet var nok da vi så sjøløven og utsikten mot Alcatrez. Bruk toppen 1-2 timer her. Billigst å handle turistvarer inne på området.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, vivians259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Litt turistfelle dette, men behagelig. Surre rundt i eget tempo. Enormt med butikker som tilbyr mye av det samme, men sånn er det. Mye bra restauranter

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Aborgan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017

Dette er jo en av de største attraksjonene i San Fransisco. Her er et yrende folkeliv. Restauranter og selvfølgelig souvenirbutikker over alt. Men samtidig et sjarmerende sted. Hard Rock Cafen ligger også her. Går en noen Pier'er nedover kommer en til et stort Farmer,s marked. Her får du kjøpt lokale produkter i fleng. Skal du til Alcatraz, eller vil du se byen fra sjøen står båtene klare til å frakte deg (og alle de andre hundrevis av turister!) dit du vil. Lot meg sjarmere i senk - ikke bare her - men av byen SanFransisco som sådan. <3

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, liv513
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser