mye å se på. spise og drikke finnes også. små museummer i flere bygg. samt en flott vinbar, der var vi endel .
Noe er bra, mye er dårlig. Noe for alle. Dyrere enn andre steder i byen og altfor pakket med folk. Selene er artige, butikkene har mye «skrot», restaurantene har mer fokus på turnover på bordene enn kvaliteten på maten.
Morsomt område som imidlertid bærer strekt preg av å være en turistmaskin. Ikke noe galt med det, hvis man liker å gå i kø og betale alt for mye for hva det skal være.
Mye folk, like butikker men greit å ha opplevd. Høydepunktet var nok da vi så sjøløven og utsikten mot Alcatrez. Bruk toppen 1-2 timer her. Billigst å handle turistvarer inne på området.
Litt turistfelle dette, men behagelig. Surre rundt i eget tempo. Enormt med butikker som tilbyr mye av det samme, men sånn er det. Mye bra restauranter
Dette er jo en av de største attraksjonene i San Fransisco. Her er et yrende folkeliv. Restauranter og selvfølgelig souvenirbutikker over alt. Men samtidig et sjarmerende sted. Hard Rock Cafen ligger også her. Går en noen Pier'er nedover kommer en til et stort Farmer,s marked. Her får du kjøpt lokale produkter i fleng. Skal du til Alcatraz, eller vil du se byen fra sjøen står båtene klare til å frakte deg (og alle de andre hundrevis av turister!) dit du vil. Lot meg sjarmere i senk - ikke bare her - men av byen SanFransisco som sådan. <3