Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Très bel hôtel”
Anmeldelse av Hotel Diva

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Hotel Diva
Nr. 103 av 230 hoteller i San Francisco
Anmeldt 2 november 2012
Google-oversetting

Opphold: oktober 2012, reiste som et par
3  Takk, JL13AixenProvence
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Domitille M, Guest services manager på Hotel Diva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 november 2012
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 023)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1 9401 944 av 2 023 anmeldelser

Anmeldt 18 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: september 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, BrasileiraSantiago
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, MaikeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, alessia t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: september 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Birgit K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse San Francisco hotellene
Union Square
Hotel Union Square
Hotel Union Square
Nr. 91 av 230 i San Francisco
1 901 anmeldelser
Union Square
The Cartwright Hotel - Union Square, BW Premier Collection
Union Square
Warwick San Francisco
Warwick San Francisco
Nr. 36 av 230 i San Francisco
618 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Union Square
Hotel Abri
Hotel Abri
Nr. 51 av 230 i San Francisco
1 877 anmeldelser
Union Square
Hotel Rex San Francisco
Hotel Rex San Francisco
Nr. 66 av 230 i San Francisco
1 728 anmeldelser
Union Square
The Kensington Park Hotel
The Kensington Park Hotel
Nr. 74 av 230 i San Francisco
1 216 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel Diva? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel Diva

Adresse: 440 Geary St, San Francisco, CA 94102-1223
Telefonnummer:
Beliggenhet: USA > California > San Francisco > Union Square
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.74 forretningshotell i San Francisco
Nr.75 romantisk hotell i San Francisco
Prisnivå: kr 1 184 - kr 4 880 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3,5 stjerne — Hotel Diva 3.5*
Antall rom: 130
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Agoda, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Hotel Diva. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Diva Hotel San Francisco
Diva San Francisco

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din