“Smakfullt ”

God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Lower Nob Hill
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Et koselig sted som serverer smakfulle måltid. Spiste en t-bein av kalv som kom med en ypperlig soppsaus med mye hvitløk og en ypperlig rød fra Napa valley.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Tbondo

Anmeldt 15. juni 2017 via mobile enheter

Veldig god mat, og kelneren fortjener også skryt for god service. Reisefølget spiste forskjellig mat, blant annet havabbor, pasta og kylling, og alle var veldig fornøyd med maten. Ville bestilt bord på forhånd, da restauranten var ganske liten.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 910kristined
Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Supergod mat og hyggelig restaurant. Tortellini carbonara var veldig bra, god service og rask servering. 70$ for to hovedretter med vin og øl var helt overkommelig

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, P2571KXchristinea
Anmeldt 6. juli 2016 via mobile enheter

Vi tok det på sparket - bor på Donatello - 200 meter fra Fino. Lovende anmeldelser lot oss friste og vi ble bare begeistret . Anbefales helhjertet . God mat , meget god service og god vin . Hele familien var for fornøyd . Prisnivå litt høyt,men verd det

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Kåre K
Anmeldt 2. oktober 2012

Vi fant denne her på tripadvisor og bestemte oss for å prøve den. Veldig bra valg med hyggelig betjening som anbefalte både mat og vin. Laget en spesialvegatarrett til min venninne som er vegetarianer. Anbefales!

1  Takk, Brit K

Reisende som så på Fino Bar & Ristorante, så også på

Har du vært i Fino Bar & Ristorante? Del dine erfaringer!