Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt enkel frokostkafé”
Anmeldelse av Roxanne Cafe

Roxanne Cafe
Reserver med OpenTable
Roxanne Cafe er ikke tilgjengelig for det valgte klokkeslettet. Velg et annet tidspunkt, eller søk etter restauranter med ledig kapasitet.
Tidspunktet du valgte, har allerede passert.
Vurdert som nr. 313 av 6 311 Restauranter i San Francisco
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 15
Kjøkken: Amerikansk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Union Square
Anmeldt 2. april 2017 via mobile enheter

Prøvde ut denne kafeen til frokost en av dagene vi var i San Francisco. Den overrasket veldig. Hyggelig service, fikk bord med en gang og sentralt. Maten kom fort og var god.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, rebekkaeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (911)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 911 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2017 via mobile enheter

Her har vi spist to ganger.
Første gang var middag. Denne var gjennomsnittlig, helt ok, men ingenting å skryte av.
Andre gang spiste vi frokost her. Porsjonene var bra og maten smakte ok. Prisen var noe lavere enn en gate lengre nede.
Ok, men ikke forvent for mye.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, MaritaL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2016

Vi spiste frokost på Roxanne flere ganger da vi var i San Francisco. Uten tvil den beste frokosten fikk vi her. Stor og variert meny. Dagens spesialitet var alltid smakfull. Dette er et sted jeg vil anbefale alle som bor i nærheten av Powell st/Bush st.

Dato for besøk: september 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anny O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2016 via mobile enheter

Vi var klare for mat, og denne cafeen var i nærheten. Veldig god mat, bra service, hyggelig atmosfære. Anbefales absolutt!

Dato for besøk: september 2016
Takk, Reidarsni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Fin atmosfære, pent og effektivt. Flott sted å spise frokost. Mange valgmuligheter og trivelig betjening. Hit kommer vi gjerne igjen. God mat.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roxanne Cafe, så også på

 

Har du vært i Roxanne Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din