Vi hadde høye forventninger til dette hotellet, som er et 4 stjernes hotell ved Pier 1 i finansdistriktet (=trygt).
Vi ble godt tatt imot og valgte valet parking til 500 kr pr natt. Dette fungerte bra men er jo en stiv pris, synes vi. Så gikk vi til rommet. Vi hadde et vanlig standard rom, det var mindre enn vi hadde trodd, så lite at to mennesker knapt kan være i rommet samtidig. Enda verre var det at AC var i stykker og bråkte noe enormt - og de klarte ikke å slå den av. Det var ikke mulig å bytte til et større rom da hotellet var fullt, etter en stund fikk vi et nytt rom som viste seg ha samme problem. På det tredje rommet vi fikk var AC stabil og vi kunne endelig legge oss til å sove. En utmattende opplevelse som jeg ikke unner noen.
Ellers er hotellet pent og greit men det er meget spartansk hva gjelder bar og matservering. Det er nok et hotell som egner seg best for forretningsreisende - og som velger de fineste rommene. Standard rom kan fungere for en person, anbefales ikke for par.
Vi hadde noen hyggelige dager i SF og kommer gjerne tilbake, men definitivt ikke til dette hotellet.
1 465