Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Vio.com
USD 127
Vis tilbud
Hotels.comUSD 150
TravelocityUSD 150
HurbUSD 152
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 385)
Filtrer anmeldelser
1 387 resultater
Vurdering fra reisende
338
582
270
117
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
338
582
270
117
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 387 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

San Francisco er en dyr by og vi var på utkikk etter hotell med bra beliggenhet til en overkommelig pris og grei standard. Hotellet møter absolutt disse kravene, men er ingen opplevelse i seg selv. Rommet var rent, badet greit, aircondition bråket for mye, heisen var treg, men beliggenheten er super. To kvartaler ned til Union Square og mange gode spisesteder rett rundt hjørnet. Vi prøvde ikke den kontinentale frokosten på hotellet, men valgte i stedet frokost på nærmeste gatehjørne, hos Roxanne.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 298ivarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 12. juni 2015 via mobile enheter

Dette hotellet helt oppfylte mine behov. Komfortabelt, rent. Klimaanlegget som fungerte. Bra beliggenhet. Vennlig, men diskré personale. Tilstrekkelig treningsrom. Jeg bruker hotellene som sovesaler så sjelden spise i dem og kan ikke kommentere frokost eller middag. Jeg nøler ikke med å bo her igjen.

1  Takk, Platinum99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 12. juni 2015 via mobile enheter

Dette hotellet helt oppfylte mine behov. Komfortabelt, rent. Klimaanlegget som fungerte. Bra beliggenhet. Vennlig, men diskré personale. Tilstrekkelig treningsrom. Jeg bruker hotellene som sovesaler så sjelden spise i dem og kan ikke kommentere frokost eller middag. Jeg nøler ikke med å bo her igjen.

1  Takk, Platinum99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. mai 2015

Dette hotellet var en perfekt beliggenhet for oss. "i nærheten av Union Square og Chinatown/North Beach for flotte spise muligheter som San Francisco er kjent for.
Vårt rom i 6. etasje var pent og hadde nylig blitt renovert. Det var veldig stille for hotell i byen å være.
Vinsmaking på ettermiddagen var en herlig mulighet til å samhandle med hotellets for det meste internasjonale klientell.
Vi vil definitivt bo der igjen.

Takk, delish62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. mai 2015

Dette hotellet var en perfekt beliggenhet for oss. "i nærheten av Union Square og Chinatown/North Beach for flotte spise muligheter som San Francisco er kjent for.
Vårt rom i 6. etasje var pent og hadde nylig blitt renovert. Det var veldig stille for hotell i byen å være.
Vinsmaking på ettermiddagen var en herlig mulighet til å samhandle med hotellets for det meste internasjonale klientell.
Vi vil definitivt bo der igjen.

Takk, delish62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Vis flere anmeldelser