Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ellen Foldnes B
Egersund, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 31. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EHVintageCourt, General ManagerExecutive Hotel Vintage Court San Francisco, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. feb. 2019
Thank you for your review! We are a boutique hotel, the footprints of the rooms can be quite cozy. We hope you re-visit us again in the future.

Nicole Mass, GM
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 982
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.6 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 857
  • Algotels
0.2 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Romservice
Bar/lounge
Heated Outdoor Pool
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 441
  • Priceline
0.4 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Regency Lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 305
  • Hyatt.com
0.6 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Restaurant
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 604
  • Priceline
1.4 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Restaurant
Romservice
  • Riu.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 649
  • Hotels.com
1.9 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Svømmebasseng
Ved stranden
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 431
  • Official Site
0.1 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 573
  • Algotels
2.2 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 601
  • Algotels
2.0 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Treningssenter
Lobby
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 685
  • Algotels
1.5 km fra Executive Hotel Vintage Court San Francisco
Se flere hoteller i San Francisco
Anmeldelser (1 444)
Filtrer anmeldelser
1 446 resultater
Vurdering fra reisende
381
590
271
119
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
381
590
271
119
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 446 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

San Francisco er en dyr by og vi var på utkikk etter hotell med bra beliggenhet til en overkommelig pris og grei standard. Hotellet møter absolutt disse kravene, men er ingen opplevelse i seg selv. Rommet var rent, badet greit, aircondition bråket for mye, heisen var treg, men beliggenheten er super. To kvartaler ned til Union Square og mange gode spisesteder rett rundt hjørnet. Vi prøvde ikke den kontinentale frokosten på hotellet, men valgte i stedet frokost på nærmeste gatehjørne, hos Roxanne.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 298ivarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 12. juni 2015 via mobile enheter

Dette hotellet helt oppfylte mine behov. Komfortabelt, rent. Klimaanlegget som fungerte. Bra beliggenhet. Vennlig, men diskré personale. Tilstrekkelig treningsrom. Jeg bruker hotellene som sovesaler så sjelden spise i dem og kan ikke kommentere frokost eller middag. Jeg nøler ikke med å bo her igjen.

1  Takk, Platinum99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 12. juni 2015 via mobile enheter

Dette hotellet helt oppfylte mine behov. Komfortabelt, rent. Klimaanlegget som fungerte. Bra beliggenhet. Vennlig, men diskré personale. Tilstrekkelig treningsrom. Jeg bruker hotellene som sovesaler så sjelden spise i dem og kan ikke kommentere frokost eller middag. Jeg nøler ikke med å bo her igjen.

1  Takk, Platinum99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. mai 2015

Dette hotellet var en perfekt beliggenhet for oss. "i nærheten av Union Square og Chinatown/North Beach for flotte spise muligheter som San Francisco er kjent for.
Vårt rom i 6. etasje var pent og hadde nylig blitt renovert. Det var veldig stille for hotell i byen å være.
Vinsmaking på ettermiddagen var en herlig mulighet til å samhandle med hotellets for det meste internasjonale klientell.
Vi vil definitivt bo der igjen.

Takk, delish62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. mai 2015

Dette hotellet var en perfekt beliggenhet for oss. "i nærheten av Union Square og Chinatown/North Beach for flotte spise muligheter som San Francisco er kjent for.
Vårt rom i 6. etasje var pent og hadde nylig blitt renovert. Det var veldig stille for hotell i byen å være.
Vinsmaking på ettermiddagen var en herlig mulighet til å samhandle med hotellets for det meste internasjonale klientell.
Vi vil definitivt bo der igjen.

Takk, delish62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Vis flere anmeldelser