Å komme om bord på den historiske USS Midway 41 var vårt store ønske. Man blir målløs av det enorme skipet, alle jager fly og helikoptere. Spennende og lærerik for alle uansett alder. Gå ikke glip av det vis du er i San Diego
Utrolig spennende å få se hele skipet, godt tilrettelagt for gjester. Flere veteraner holder foredrag på forskjellige poster med stor iver og erfaring. Prøv fly-simulatoren!
Imponerende flytende museum. USS Midway har en lang histore i amerikansk marine, og i tillegg til å være et fantastisk skue i seg selv, inneholder det også en mengde fly fra flere epoker. Guidene var pensjonister som hadde tjenestegjort ombord, og de hadde mange historier å fortelle. Anbefales på det sterkeste, ser ikke bort fra at jeg tar turen dit en gang til om jeg er i området.
Er du i San Diego så bør du ta turen innom her. Få med deg turen opp på brua. Kan fort bli litt kø der da de slipper inn 20 om gangen. Slå av en prat med de hyggelige guidene som er rundt om på båten. De fleste er veteraner kjenner båten og historien veldig godt og de er veldig hyggelige og svarer villig på spørsmål. Beregn god tid da det er mer å se enn man kunne tro her. Det er greit med parkeringer rett utenfor båten så ikke noe problem å kjøre bil inn hit. 10 dollar dagen for parkering.
Brukte 3 timer på besøket, og da rakk vi ikke å se nede i byssa. Mest spennende var turen opp i tårnet. Der tar de bare 20 om gangen, lurt å gå dit så tidlig som mulig før køa blir lang! Det er flere militærveteraner som jobber som guider der, og kan svare på alle typer spørsmål. I vår familie kunne mannen gjerne brukt en hel dag her, mens tenåringsjentene syntes 2 timer hadde vært nok...
Vi bestilte billetter på nettet, noe som medfører at du sparer tid og noen dollar. Vi besøkte skipet en lørdag, men opplevde ikke at det var for mye folk. Det eneste stedet man må vente er besøket på brua som er guidet. Der tar inn 20 og 20 og turen tar ca 20-25 minutter. Jeg syntes det var verd å vente på. Skipets dimensjoner og det at det var med i Dessert Storm gjør det ekstra interessant. Har man sett TopGun blir besøket mer spennende. Absolutt verd et besøk, husk å sette av nok tid, tiden flyr.