Ta deg tid til å oppleve Old Town, det er der California ble til. Post, Saloon og Sheriff Office og ikke minst katolsk Kirke. Mulighet til å kjøpe håndlagde suvenir. Koselige spisesteder.
Old Town er en populær turistattraksjon i San Diego. Vi har erfart dette to ganger fordi det er vanskelig å få parkert bilen. Det er mye folk i gatene også og kø utenfor flere restauranter. I Old Town finnes mange souvenir-butikker og restauranter.
Dette er andre gang jeg er i Old Town, flott avbrekk fra ellers nydelige San Diego. Her blir en tatt tilbake et århundre å halvannet med bygninger som står identiske.
Absolutt en plass som er verdt å få med seg når en er i San Diego. Går tog fra Downtown San Diego opp til Gamle Buen.
OLD Town må besøkes. Mange gamle bygninger som er restaurert. Og mange variasjoner av spisesteder. Mange meksikanske med veldig god mat. Anbefales.
Yrende liv, salgsboder, restauranter, uteservering mm. Mange restauranter så mye å velge i når det gjelder type mat du ønsker å spise. Koslig bydel.
Utrolig sjarmerende bydel i San Diego. Små gamle bygninger , fantastisk mexikansk mat . Herlig stemning