Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Empire State Building på
Mer informasjon
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Vi kom rundt kl 11:00 og det var lite kø. Vi hadde kjøpt billetter online, men det var ikke nødvendig. Mange heiser som hadde plass til mange personer. Litt kø når man skulle ned igjen. Fantastisk utsikt over hele Manhattan. Utsikt fra alle 4 sider av bygget. Alt unnagjort på litt over 1 time. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, 980kjetilb
Anmeldt 26. april 2019

Vi var her i påsken. Gikk ca kl 09 om morningen og det var lite kø. Vi fulgte med på været og bestemte oss da det var fint vær og blå himmel. Kjøpte billetter på stedet. Dyre billetter, men verdt det synes vi. Med utsikt fra 86 etg er dette et minne for livet. Det blåste friskt på toppen og det var deilig å kunne stå innendørs å varme seg litt. Utsikten er helt fantastisk, helt magisk. Anbefales.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Anne H
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Var der sent på kvelden - helt fantastisk! Lite kø, veldig hyggelig personale :) en utrolig opplevelse for alle 👍🏻

Dato for opplevelse: april 2019
3  Takk, mo9601
Anmeldt 19. mars 2019

Stå i kø, gå i kø, se i kø, men det var en flott opplevelse! Det er synd at det er såpass dyrt, men etter mitt syn er det verdt pengene.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, janh112
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Ein flott plass med god utsikt.
Me var heldige ,det var ingen kø.
Hverken på turen opp, eller der oppe.
Fantastisk utsyn over Manhatten. Fint å sjå alle plassane me har vært, og ville besøke.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 261runes