The Museum of Modern Art (MoMA)
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve The Museum of Modern Art (MoMA) på
Anmeldt 29. oktober 2017 via mobile enheter

Moma gir gratis adgang hver fredag kveld. Flott å se den faste kunstsamlingen og moderne kinesiske artisters verker.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 351kristinv
Anmeldt 24. september 2017

Greit å få kjøpt inngangsbillett da jeg var der. Hadde ikke forhåndsbestilt. Vesker og tøy ble innlevert på en grei måte med egen kø for å levere og hente. Det var mye spennende å se. Noe som gjorde inntrykk, var en utstilling gjort av barn. Den var så kunstnerisk og mangfoldig. Ble virkelig imponert. Ellers mye artig kunst å se både innendørs og utendørs. Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Maalfrid1912
Anmeldt 16. september 2017

Vi ble overrasket over hvor stort museet var. Moderne lokaler med mye bra og fin kunst. ++++ mye rart som også kalles kunst. Prisverdig opplevelse.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, ivartina
Anmeldt 19. juni 2017 via mobile enheter

Mange etasjer, så ta deg god tid, men det går fint an å plukke ut hva man vil se og hoppe over resten. Mange spennende utstillinger. Da jeg var her en søndag i juni, var det ikke spesielt lang kø. God informasjon. Anbefaler også et stopp på terrassen.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Fjolleastri
Anmeldt 4. juni 2017

Spennende museum med mye flott kunst. Ta heisen til øverste etasje, og jobb deg nedover. Være forberedt på kø. Forhåndsbestill billetter online via GoCard eller tilsvarende, og få rabatt og mulighet til å gå rett forbi billettkøen. Museumsbutikken er et must.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Einherje