Var her en varm dag i mai.
Nydelig sted med masse liv. Allikevel inne overfylt. God stemning, god plass og masse å se. Absolutt å anbefale. God alternativ til en ellers bråkete storby.
Var her en varm dag i mai.
Det er nesten som og komme til en annen verden friskt og rolig så her Jan en nyte dagen , flått turområde ett fantastisk rekreasjon område
Anbefaler å sykle en tur gjennom Central Park. Mye kjekt å se på. Veldig godt lagt til rette for å sykle eller gå en tur.
Parken er like vakker som jeg har sett i mange filmer. Vakker blomstring på trærne i parken. Vi gikk mot Bethesda Fontenen og mot The Loeb Boathouse. Idyllisk med båtene på vannet og med nydelig blomstring fra Magnolia trær. Neste gang jeg besøker parken skal jeg tilbringer lengre tid der. Besøk parken, du vil ikke angre.
Gratis, noe som ikke er helt vanlig i denne byen, og en flott park med utrolig mange koselige plasser. Sett av rikelig med tid, det er det verdt!
En fantastisk park sentralt på Manhattan hvord u både kan sykle og gå. Jeg har besøkt den på ulike årstiider, og alle har sin sjarm. Våren er kanskje den beste tiden, når kirsebærtrærne er i blomstring.