Dette var dyrt i forhold til kvalitet og service. Håper dette ikke er representativt for «lille Italia»
1–5 av 1 623 anmeldelser
God italiensk mat med mange sitteplasser på fortauet. Servicen var hyggelig og bra, maten god og vinanbefalingene sto godt til maten. Opplevdes som "ekte italiensk". Anbefales!
God mat, god atmosfære.
Her så det ut som lokalbefolkningen spiste så da ble vi enige om at her er det sikkert god mat og det var det.
Trangt i lokalet men du verden så hyggelig.
Vi koste oss her 👍🏼
Vi var en vennegjeng som spiste her. Vennen min ble anbefalt en rett til 31$, noe som var mye dyrere enn resten( som nevnt nedenfor, vær obs på det). Jeg bestilte en pizza carpaccio(20$) som etter min mening hadde for lite kjøtt og var ganske kjedelig. Minnet veldig om en pizza margarita. Likevel var servicen veldig bra, men prisen var litt høy.
God Italiensk mat.Bra utvalg av vin,ypperlig service,og absolutt et sted jeg vil anbefale,og besøke ved en senere anledning.