Fantastisk plassering inntil Madison Square Garden og nær Empire State building og kjøpesenteret Macy's.
Vi fikk er stort rom med to bad. Pluss for det! Rommet hadde ikke sett en håndtverker siden 1970-tallet, slitent og trekkfullt. Pluss for klima-anlegg som faktisk fungerte bra og godt renhold. Vi fikk også et rom med absolutt ingen utsikt, selv i 24 etasje.
Grei service i resepsjonen, men heller ikke mer. Tilgang til bra treningssone i underetasjen, samt "businessenter", dvs PC med printer, hvor man i dårlig sort/hvitt kvalitet kan printe billetter etc. Vi hadde bra Internett, wifi på rommet.
For den ekstra herligheten med wifi og tilgang til Businessenter og treningsrom, betaler man en obligatorisk ekstra fee på $29 pluss tax per døgn. Dyrt og trekker ned, selv om denne type fee ikke er veldig uvanlig i dette strøket.
Alt i alt - midt på treet, og styr unna frokost på hotellet, dyrt og ikke bra! Masse steder rett ved hotellet som er bedre og billigere. En middahsburger på legendariske Ticktock i første etasje hører med!