Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 23:00
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur med Big Bus i New York
3 247

Bestill på forhånd
fra
USD 53,99
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bryant Park på
fra USD 53,99
Mer informasjon
fra USD 30,00
Mer informasjon
fra USD 106,50
Mer informasjon
fra USD 55,00
Mer informasjon
Anmeldelser (23 641)
Filtrer anmeldelser
23 641 resultater
Vurdering fra reisende
15 462
6 949
1 105
92
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 462
6 949
1 105
92
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 23 641 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Vi tok et par øl på Bryant Park Café og ruslet rundt i parken. Rolig og fint. En veldig allsidig park med diverse aktiviteter - bordtennis, sjongleringsutstyr, piano. Det beste var helt klart det offentlige toalettet! Var veldig skeptisk til offentlig toalett i en så stor by, men det var så rent og ryddig. Eget personale som konstant følger opp, vasker og rydder.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 537ingridk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Denne parken midt på Manhatten har stoler og bord til fri nytte, gratis WIFI, kiosker og hyggelige sitteområder. Her land i også få lånt deg lesestoff. Anbefales for en avslappende pause i en hektisk by.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Koselig liten park som tilbyr det meste, alt fra kaffebar til en penere restaurant (Bryant Park Grill).
Daglige arrangement der programmet for dagen blir satt opp om morgenen i inngangen til parken.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Rune1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

En fin og rolig park på veien bort 5th avenue unna kaoset. Flere koselig plasser og sette seg ned, de har også gratis utendørs filmer her

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 714kjetilj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Vi var her i juni og fikk gleden av å oppleve utendørs filmvisning i parken. Vi var der ca. en time før filmstart og fikk akkurat plass slik at vi så kjempelerettet. Ta med pledd, snacks og drikke. Masse folk og en litt anderledes opplevelse, så hvis du er her i juni -august og bor i nærheten, ta turen.

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, VegardS_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser