Kjetil B
Anmeldelse av Royalton Park Avenue
1,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Do not visit this hotel
Bill Mehalco, General ManagerRoyalton Park Avenue, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2023
I’m very sorry to hear about your experience. The service level you describe certainly does not meet our standards. We do hope you’ll consider giving us another chance to re-earn your trust.
  • Motto
Welcome to the Wyndham New Yorker Hotel
1.2 km fra Royalton Park Avenue
Romservice
1.8 km fra Royalton Park Avenue
Arlo SoHo Lobby and public space.
2.9 km fra Royalton Park Avenue
The Crowne Plaza Times Square, overlooking Times Square!
1.9 km fra Royalton Park Avenue
Romservice
Se flere hoteller i New York City
2 423
2 423
Anmeldt 29. september 2019

Et fantastisk hotell, med super beliggenhet.
Flott rom med stor komfortabel seng. Stort og flott bad. Ingen støy utenfra. Svært hyggelig og imøtekommende betjening. Vi sov godt, spiste en god frokost i restauranten i øverste etasje og fikk god hjelp av hotellets ansatte for å komme oss til flyplassen. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, Øystein S
VincentVienne, Managing Director på Royalton Park Avenue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Øystein S, thank you for your fantastic review! We're very happy to know you loved your room and enjoyed a restful stay with us. We are grateful for your recommendation and hope to welcome you back next time you're in New York.

Anmeldt 23. mai 2018 via mobile enheter

Vi tilbrakte en uke på dette hotellet, som hadde alt vi trengte. Som vanlig i NY var hotellfrokosten ganske dyr, så vi spiste der bare første dagen. Rett over gaten ligger to gode frokostalternativer som vi benyttet oss av. En Fresh and co, men delikat frisk og god mat, og en Bread and butter hvor du får det beste. Det var noe for enhver smak, og vi kjøpte med oss og spiste frokost på sengen, noe barna satt pris på.
Rommet ble rengjort 2 ganger om dagen, og det var alltid nok håndklær og føltes rent og fint. Helt passe store rom, tror de er relativt romslige til å være i NY.
Takterassen var absolutt herlig! Bare synd at vi kun hadde fint vær 2 av 7 dager.. Solsengene ble gjort i stand til oss, og håndklær var på plass. Herlig oppvarmet basseng! Og man kunne bestille både mat/snacks, og forfriskninger der. Kul bar på kvelden fornå ta en drink eller ro også, med utsikt til Empire state building.
Det var mer enn nok vann på hotellrommet som var inkludert i citytax'en. Personalet var hjelpsomme og booket taxi og svarte på det vi lurte på. Hotellobbyen var koselig og barna satt der nede i blant for bedre wifi.
Det var også en veldig god beliggenhet på hotellet. Ikke langt å gå til 5th avenue, heller ikke langt til Flatiron-district med koselige butikker. T-bare rett i nærheten. Flere gode restaurant-alternativer rett ved hotellet også.
Jeg ville gjerne bodd her igjen!

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, 557inac
Sietse N, General Manager på Royalton Park Avenue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2018

Kjære Ina C,

Tusen takk for deg hyggelige ord!

Vi er glade for at du og familien likte alt vi har å tilby her på Royalton Park Avenue!

Vi er kjent for våre rom og vår sentrale beliggenhet.

Det er flotte nærliggende steder å spise, drikke og lounge i nærheten av hotellet, og wer er glade for familien var i stand til å dra nytte av det.

Det vil være en ære å være vert for ditt neste besøk, vennligst kontakt oss direkte for å gjøre en annen uforglemmelig ferie!

Beste hilsener,

Sietse N

Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Rent, pent og med store lyse rom. Hyggelig serviceinnstilt betjening. Sentral beliggenhet. Basseng på taket, helt supert på varm storbyferie med barn, men her er det 21 års grense etter 19.00. Balkongene er små, og kun beregnet for å stå på, men deilig uansett.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Exploration295341
Anmeldt 26. mai 2015 via mobile enheter

Supert hotell med basseng. Perfekt etter en lang dag med shopping. Hotellets restaurant har en variert meny med kjempegod mat. Store fine rom. Rent og pent. Har også egen yoga og spa avdeling. Fin gangavstand til det meste på Manhattan. Kommer til å bo her igjen

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, Kenneth S
Anmeldt 14. juli 2013

Dette var et fantastisk hotell, sentralt beliggende på Manhatten. Store, flotte, moderne og rene rom. Bassengområdet og baren på toppen av hotellet var bare helt topp. Meget god service og meget hyggelig betjening. Vi vil tilbake til dette hotellet, neste gang vi skal til NY.

Dato for oppholdet: august 2012
1  Takk, AllanT657